Fatma8988 masalsii sayı ve morfoloji düşük. Harekette yeterli değil.sayıyı artıracak kürler dene hemen cünkü morfoloji kolay düzelmiyor. Proxeds plus ve benzeri takviyeler kullansın eşin çünkü bu değerler cidden az.
masalsii BalDamlam canım çok teşekkür ederim ablama iletiyorum yazdıklarınızı 🙏🏻 Ay sonuna randevu almışlar gidicekler inşallah dediğin gibi düzelir ve cocuk sahibi olurlar
Mericcm masalsii canım çok kalitesiz çok kötü bir sperm örneği allah yardımcısı olsun ablanın. Yüzde 99 anormal sperm oranı çok yüksek ve volümü de 1,5 cc çok az. Benim tavsiyem keçi boynuzu ve vitamin takviyesi alması. Benim eşimde kullandı şuan 12 haftalık hamileyim
masalsii Mericcm ablama iletiyorum hepsini inşallah düzelir ya ☹️ Çünkü 40 yasında ve adet günleri kısalmaya basladı menapozdan korkuyor o rahim filmi çektirdi yumurtalıklarına baktı vs sorun cıkmadı hatta ovulasyonla takip etmesine rağmen işte 8 ayı aşkın süredir olmuyor malesef ☹️ Umarım düzelir cok sağolun
gmzmg masalsii anormal sperm yüzdesi çok fazla, sperm sayısı az, harekette problem var ve eritrosit var bolca. Bir ürologa giderse doktor gerekli yönlendirmeyi yapıyor. Erkeklerde 1-2 takviye ile sperm sayısı da morfolojisi de düzeliyor genellikle
gmzmg masalsii hiç olmadı, sağlıklı spermi bulup tüp bebek yaparlar. Yani imkansız diye bir şey yok. Ama bu haliyle kendiliğinden hamile kalmak zor tabi.
masalsii gmzmg umarım ilaçla düzelir falan derler çünkü eniştem biraz takıntılı asla tüp bebek tedavisi falan düşünmüyor ne yazıkki ablamda bu duruma cok takılıyor o yüzden ☹️☹️☹️
civcivimmm masalsii sanırım doktor tüp bebek der bu değere 9 milyon spermden 6 milyonu kalmış onlardanda %99 u anormal yazıyo canımm bu değerlere tüp bebek der doktor ama yinede takviyeler alıp yğkseltmeye çalışsın isterse. Bizimde sayımız 8 milyondu yıkama sonrası 2 milyondu ama %40 ileri hareketlimiz vardı doktor tüp bebek dedi ve ben hiç ilaçlarla takviyelerle vakit kaybetmek istemedim çok şükür tüp bebekle hamileyim.
masalsii civcivimmm gözünüz Aydın olsun canım ama benim eniştem tüp bebek istemiyor ablamda cok üzülüyor bu duruma umarım ilaçlarla falan düzelir de hiç sorun yaşamazlar
mavisimm masalsii Canim ilaclarla duzelmesi nerdeyse imkansiz. Duzelse bile en az 1 yilini alir ve ablan o arada menopoza girebilir. Ablan bi sekilde enisteni ikna etsin. Enisten belki sorunun kendinde oldugunu ogrenirse ikna olur. En kesin yontem tup bebek bu durumda. Allah yardimcilari olsun
gmzmg masalsii ama ürologun yaptığı ilaç tedavisi de biraz zaman istiyor. Hem ablanız da yaş itibariyle Ne kadar erken gebe kalırsa o kadar iyi. Aslında bir ürologa gitse ve ürolog eniştenize tek yol tüp bebek dese istemem diye diretmeyebilir.
civcivimmm masalsii neden istemiyorr umarım ikna olur 😔 yaşlarıda varmış yani umarım ilaçlarla düzelir ama ilaçlar öyle ahım şahım bi yükselme sağlamıyo malesef yinede rabbim ol derse olur neler duyuyoruz ama açıkçası bu değerle normal yolla hamile kalmak sadece rabbimin mucizesiyle olur gibi 😔
Minik_mucize94 masalsii morfolojik dusuk sperm de yeterince yok canım benim esım inde morfolojısı 2dı 3.5altı olmaması laızm deıdm takviye ılac verdı 250 liraydı o ay hamile kaldım
mavisimm masalsii Canim ben hemsireyim. Bu sonuca gore sperm sayisida hareketide az ve sekil bozukluguda var malesef. Iltihapta gorunuyor. Doktor ablanizin yasini ciddiye alarak bu durumda tup bebek onerir. Ilac tedavisiyle sonuc alamayabilir enisteniz veya sonuc almasi daha uzun surer. En mantiklisi tup bebek gibi gorunuyor. Gunde 2 kasik Hunnap keciboynuzu özü yesin enisteniz. Birde hergun 1 su bardagi taze sıkılmıs havuç suyu icsin cok faydasini gorur. Ibrahim saracoglunun tarifi videolari var internette izleyebilirsiniz. Cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda guzel haberler almayi nasip etsin.
masalsii mavisimm çok sağolun bilgiler için, umarım ilaçlarla düzelir ikisininde yaşı 40 malesef ayın 28 inde doktora gidecekler bakalım ne önerecek doktor 🤦🏼♀️
Nasippp mavisimm canım sperm de enfeksiyon ilaçla geçer mi? Benim eşimde az bi çıktı ilaç kullandı. Sperm sayısı falan hepsi çok iyi sadece biraz enfeksiyon çıkmıştı?
masalsii mavisimm ya biraz farklı karaktere sahip açıkcası yani dogal yollarla olmazsa asla tüp bebek yapmam diyen birisi ablam bu durumda evliliğnii bile bitirmeyi düşünüyor Çünkü çok istiyor cocuk haliyle ve menepozdan korkuyor ayrıca bide takıntılı özel hastaneye gitmiyor devlete gidiyor orda daha yavas işliyor herşey malum... yani bakalım neler olcak 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
mavisimm masalsii Enisten ilac tedavisi falan denemek isterse ablana soyle mutlaka yumurtalarini dondurtsun. Menopoza girse bile istedigi zaman tup bebek yaptirabilir o sekilde. Cok maliyetli birseyde degil canim