mavisimm masalsii Enisten ilac tedavisi falan denemek isterse ablana soyle mutlaka yumurtalarini dondurtsun. Menopoza girse bile istedigi zaman tup bebek yaptirabilir o sekilde. Cok maliyetli birseyde degil canim
civcivimmm masalsii neden istemiyorr umarım ikna olur 😔 yaşlarıda varmış yani umarım ilaçlarla düzelir ama ilaçlar öyle ahım şahım bi yükselme sağlamıyo malesef yinede rabbim ol derse olur neler duyuyoruz ama açıkçası bu değerle normal yolla hamile kalmak sadece rabbimin mucizesiyle olur gibi 😔
masalsii civcivimmm ya işte tuhaf bi düşünce yapısı var ablamda deliriyor ama birşey yapamıyor ☹️ Onada buradakileri anlatınca üzüldü ama bakalım doktorlar ne diyecek kısmet artık🙏🏻
ffckizannesi Bnm esimde de sikinti vardi sperm var ama anormal sperm sayisi yüksek . Yani genetigi bozuk spermler dollenme olmuyo onlarla . Bnm eşimde hic sperm cikmiyordu ona rahmen normal yolla cocugumuz oldu yani su an 16 haftalik hamileyim allah isteyen herkese versin. Varikoseli olabilir genetik bozukluğunun en buyuk sebebi o . Ve kucuk bi ameliyatla varisli danarlar aliniyo ve normal uretim yapabiliyo gerekirse diktor vitamin takviyesi se verebilir. Esim ameliyat oldu varikosel ameliyati yarim saatlik bi operasyon klomen kullandi ve bi vitamin kullandi ben ek olarak keciboynuzu suyunucirdim sabah aksam düzenli hic aksatmadan su an degerleri vitamnleri kullanmamasina ragmen cok iyi
masalsii ffckizannesi ya zaten kalp krizi geçirdi. 1 ay önce falan damarları kötüymüş doktorlar öyle söylemişti belki dediğiniz gibi birşey olabilir ben yazdıklarınızı ablama söyleyeceğim çok sağolun 🙏🏻
gmzmg masalsii ama ürologun yaptığı ilaç tedavisi de biraz zaman istiyor. Hem ablanız da yaş itibariyle Ne kadar erken gebe kalırsa o kadar iyi. Aslında bir ürologa gitse ve ürolog eniştenize tek yol tüp bebek dese istemem diye diretmeyebilir.
masalsii gmzmg ayın 28 ine randevu almıslar ürologa bakalım doktora gidince tepkisi nasıl olcak neler yapıcak görücez inşallah saçma düşüncelerini devam ettirmez
ffckizannesi masalsii valla erkegin bunkonularda zor olmasi isi iyice yokusa suruyo zaten zayif spermleri yas faktoru de var allah korusun yanlis bir tedavi isi daha da kotulestirir. Allah yar ve yardimcisi olsn. Belki cok basit bise ama inatlari yüzünden neler yasatiyorlar insanlara. Bnm arkadaslarmdan var erkek kabullenip doktora gitmeyenler ugrasmayanlar cocugum olmasa da olur diyenler yazik valla . Elinden geleni yap olmuyorsa zaten allah kerim
masalsii ffckizannesi ya evet aynen öyle ablam şimdilik eşine birşey demeyecek doktora gidene kadar doktora gidince konuşucam neler yapıcak nolcak diye diyor çünkü takıntılı ve inat mesela özel hastanelerede gitmiyor devlete sadece gidiyor ölme eşşeğim ölme yani malum randevu bulmak bile zor.. doktora gittikten sonra herşey belli olacak inşallah inatlaşmaz ve tedavi şekli her ne olursa olsun kabul edrr🙏🏻
mavisimm masalsii Ya birde tup bebek kadin icin zor. Sonucta hap icecek igne vurunacak. Surekli kontrole gidip sonrasinda bayiltilarak yumurtalari toplanacak. Dollenmeden sonrada kadina yerlestirilecek. Yani kadin bu zorlugu kabul ediyorken. Erkegin 1-2 defa sperm vermesi kadar basit birsey olamaz.
masalsii mavisimm istanbulda yaşıyor canım, evet tabi orası öyle ama işte farklı bi kafada eşi ☹️ Pazartesi ablam kendi kadın dogum doktoruna da gösterecek sonuçları doktora gittikten sonra duruma göre oturup konuşucam eşimle diyor
Nasippp 1Vera_ canım iltihap ilaçla geçen bir şeydir değil mi? Benim eşimde de enfeksiyon çıkmıştı da???? İlaç kullandı
Nasippp mavisimm canım sperm de enfeksiyon ilaçla geçer mi? Benim eşimde az bi çıktı ilaç kullandı. Sperm sayısı falan hepsi çok iyi sadece biraz enfeksiyon çıkmıştı?
Nuriiiiii Sperm sayısı çok düşük, tedavi olması gerekiyor elinizin, eğer sperm sayısı morfolojisi istenilen miktarda olmazsa doğal yollardan çocuk sahibi olunması biraz zorlaştırıyor.
Hayraz masalsii Bizde de aynı sorun vardı ama benim eşimin daha yüksek olmasına rağmen 6 gün cinsel perhiz olmasına rağmen düşük çıkmıştı ama bundan iyiydi. Düşük çıkmış biraz. Aslında az vermiş miktar olarak. Benim eşimde az vermişti. Bi kere yaptım düşük cıktı ilaç yazdı iki ay kullandı bende keçiboynuzu kaynattım sabah akşam bi bardak taze taze içti. Bal ceviz badem fındık kendi elimle karıştırdım her kahvaltıda yedi. Gün içinde bir kaşık yedi. Ceplerini ceviz badem doldurdum yedi. Keçiboynuzu özü aklına geldikçe bir kaşık aldı. Ve hemde ilaç kullandı. Iki ay geçti gittik adetime de iki gün kalmıştı. Çok az yükselmişti . Dr gene ilaç yazacam dedi ben istemedim aşılama yapacam dedim adete iki gün vardı dr gittim git adet ol gel dedi bi iki güne olurum dedim geldim 5 gün geçti olmadım test yaptım hamileyim. Kısmet. Tam aşılama yapacakken. Yanı düşük çıkması sizi üzmesin nasipse oluyor ama bunları da yesin bence faydası var. Ben ilaçtan ziyade yediklerinin faydası oldu diye düşünüyorum. Rabbim en kısa sürede size olmayan herkese nasip etsin🤲🏼🤲🏼💕
hamiszns masalsii sanırım sperm testi sıkıntılı biraz. sayısı az ve normal sperm oranı 1 anormal sperm oranı 99 yazıyor. canlı oranıda 70 lerde. yanş sanki problemli gibi geldi ama umarım dr sıkıntı yok der. biz bilemeyiz yani.
Nasippp 1Vera_ Sperm sayısı falan gayet iyi çıktı da işte biraz enfeksiyon var dedi 3 bebek kaybettim artık bu enfeksiyon dan ötürü mü sağlıksız oldu bilemem ama ilk bebeğim 3,5 aylıkken kaybettim diğer son 2 sin de kalp atışı aşmadık. Gebelikten sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik 3. İğne kullandık ama yine de kalp atışı almadık. Umarım ilaç işe yaramıştır da enfeksiyon geçmiştir 😣