Nur_arkn Sudeammar çok çok aşırı adet sancıları cekiyorum düzensiz duş alıyorum yok yatıyorum yok sancı var nsttete 30-40 ara ara 60 ları görüyor delircem artk hergün bugün doğurcammı demekten😞
Sudeammar Nur_arkn o zaman doğum yakın canım hazırlıklı ol bende hafif batmalar oluyor göbegim inmedi inse biraz kaburgalarim rahatlayacak sen kasılmalarını takip et inşallah kolaylıkla doğurursunn 🤲🏼🥺
Simgeeee Nur_arkn al benden de o kadar 🤦♀️ 39+3 üm yaklasık 25 gündür cekiyorym o sancıları ve nstde 80 leri 100 leri bile görüyo sancılarım. 1 cm acılmam var boş boş sancı çekiyorum hergün saatlerce, düzensiz oldugu için bi halta yaramıyor 🥺
Ynmb Sudeammar merhaba ben de son 6 günümdeyim 3.gebeliğim ama sadece kuru sancı var doğum sancısı değil merakla bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah
Sudeammar Ynmb aminn inşallah bence batmalar var benimde ikinci gebeligim ama yalancı sancı gibi gercek sancı değil o yüzden beklemedeyiz Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallahh 🤲🏼🥰
Nur_arkn Sudeammar bu sancıları yaklaşık 10 gündür cekiyorum bittim tükendim artk😔 benim gbi olan varmı ciddi anlamda cok yıprandım sancılardan halsizlikten heryerim şiş ağrı😔
Ynmb Sudeammar ikinci gebelik te doğum daha hızlı oluyor sancınız başlayınca fazla vakit kaybetmeden hastaneye gidin ne olur ne olmaz
annemsii Sudeammar amin canım çok biiey kalmadı zaten tabi bizim bildiğimiz tahmini tarih oluyor ,belki tarihinden önce belki sonra gelir bebişimiz
elifkrhsn Sudeammar benimde son 7 bugün 1 cm açıklığım varmış öğrendim perşembe sabahı yine gidicem umarım suni sancıya gerek kalmaz kendi sancımla giderim 🙈
elifkrhsn Sudeammar benide herkes kendi sancın çok daha kolay diyo bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊
Svlmhmt Simgeeee benimmde nişanım geldi düzensiz sancılar var nst de 60 falan cıkıyor ama umarım uzamaz bu sancılarımız 39+3 doğuruyorum diye sevinmiştim ama ne açıklık var ne de bebek kanala girdi Allah yardımcımız olsunn hepimizin
Nur_arkn Simgeeee çok zor anne olmak evde bir kızım daha var ona yetmeye calısyorum ama cok zorlanıyorum
Nebht-74 Sudeammar son 6 ama tık yok. Ne sancı var ne nişanım geldi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Benim kızımda gelmek istemiyor anlaşılan 😊😊 benim tek sıkıntım bebegimin kafası doğum kanalına girmemiş hergün hareket yapıyorum normal doğum için
Simgeeee Svlmhmt amin canım ya bu son bekleyişler çok zor. Herkese bakıyorum tık yok birden bire suyu gelip dogum yapıyolar ne güzel 😂 bizim de bi an önce gelsin mis kokulularımız ölecem ben hasretinden rüyalarımda koklayıp öpüyorum kalkıyorum hüsraaan 😂 allah yardımcımız olsun kuzum 🙏