Sudeammar Kızlar kaç gününüz kaldı benimle aynı olan varmı hiç açılma yok sancı yok göbeğimde inmemiş bu gidişle doktor suni verecek herhalde 🙈
Berrasiner Sudeammar 9 gün sonra sezaryen olucam bende 😂 bakalım belki senin bebiş pat diye geliverir benimkinden önce😊😊
Sudeammar Feridearslantas1 sizin daha varmış inanın zaman geçiyor en rahat zamanlarınız tadını çıkarın 🌼
Sudeammar SulenurK2858 doktorun bişey söylüyor mu normal mi düşünüyorsunuz doğumu. Ben normal düşündügüm için sancı verebilir korkuyorum suni sancıdan 😩
Sudeammar Gulsahzeynep yaaa Allah yardımcımız olsun 🥺sırası gelen doğuracak inşallah sağlıkla gelirler 🤲🏼
SulenurK2858 Sudeammar ben de normal düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun valla hiç korkum yok çok heyecanlıyım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 😊😊
Sudeammar Nuur2001 doğurursun sen bugün yarın 😅😅 sağlıkla kucağına al yavrunu darısı bize inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Nuur2001 Sudeammar 2 haftadır kendimi bugün yarın diye kandırıyorum kuzum ama yok yani 😂 amiiin inşallah tüm hamişler bebeklerini hayırlısı ile kucağına alır
Sudeammar SulenurK2858 inşallah suni sancı aldığım için biliyorum inşallah gerek kalmadan evimizde çekeriz hastaneye gittiğimizde doğuma gireriz direkt 😅😅😅 hayalller böyle bakalım hayatlar nasıl olacak 😆
Elifimsi Sudeammar herkes indigini söylüyor göbegimin ama bilmiyorum anlamadim hic bu konuyu üstte rahatlamaa var sadece onu biliyorum 🙄
Nur_arkn Sudeammar çok çok aşırı adet sancıları cekiyorum düzensiz duş alıyorum yok yatıyorum yok sancı var nsttete 30-40 ara ara 60 ları görüyor delircem artk hergün bugün doğurcammı demekten😞
Sudeammar annemsii inan benim hamileligim boyunca boyun sırt ağrım hiç geçmedi sağolsun eşim her akşam masaj yapıyor ama malesef ki geçmiyor umudum doğumdan sonra geçmesi 😥
annemsii Sudeammar amin canım çok biiey kalmadı zaten tabi bizim bildiğimiz tahmini tarih oluyor ,belki tarihinden önce belki sonra gelir bebişimiz