Ynmb Sudeammar ikinci gebelik te doğum daha hızlı oluyor sancınız başlayınca fazla vakit kaybetmeden hastaneye gidin ne olur ne olmaz
AbrahamH Benimde son 4 ama gelmiyo minnoşum. Aşağı inmemiş henüz. 40 haftayı kesin doldurcak gibime geliyo. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin
elifkrhsn Sudeammar benide herkes kendi sancın çok daha kolay diyo bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊
esranilay Sudeammar Benim son 9 36. Haftadan beri kanalda ama sancı falan hiç çıkmadı. Benimkinin de gelmeye niyeti yok gibi keyfi yerinde 😊
Nur_arkn Simgeeee çok zor anne olmak evde bir kızım daha var ona yetmeye calısyorum ama cok zorlanıyorum
Erennnnn Arkadaşlar bugün muayenem vardı nst de sancım yokağrım da yok.belirti de yok.39+3 oldum bugün ama ultrasonda 40 I geçiyorum .doktorum perşembe karar verelim sezeryana alabilir? Çok kararsızım napsam
Sudeammar Erennnnn dr unu dinle kesinlikle banada suyunun azlığına göre suni verebiliriz dedi bu hafta
Elifimsi Sudeammar herkes indigini söylüyor göbegimin ama bilmiyorum anlamadim hic bu konuyu üstte rahatlamaa var sadece onu biliyorum 🙄
Sudeammar Elifimsi o rahatlama bende de oluyor ara ara kaburgalara batma vardı nefes darlıgı yapıyordu şuan iyiyim inşallah bir avazda doğarlarr 😍
Simgeeee Elifimsi gögsünün altına elini koy gögsünle göbeğin arasında dört parmak düz oluyosa düşmüş demektir canım.
Elifimsi Simgeeee evet denedim simdi 4 parmak oluyor düsmüs sanırım geceleri regl sancisi gibi bel ve kasik agrilarim artti artik seninde sancilarin oluyor mu canim