Zlhaa Honeyy normal canısı😘ben 7 +1 deyim yeni geçti ve geçiyor mide bulantım başladı.. o bebeğin yerleşmesinden dolayı ağrı oluyormuş
gamzebayton Merhaba Allah nasip ederse Eylül annesi olucam 7+4 deyim 6+5 de gördük kalp atışını dinledik. İkinci gebeliğim ilki kalbi durmuştu. O yüzden biraz kaygılı geçiriyorum. Kasıklarımda doygunluk hissi arada batma fln oluyor ve şişkinlik Çok oluyor 😭😭😭
Zlhaa gamzebayton Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 😘ben duyamadım 6 haftada bazı kadınlarda geç duyulabiliyormuş ben çok üzüldüm ozaman boşa stres yaptım.. nasıl geçiyor canım hamileliğin benim bulantılarım var sadece oda sabah 🙄🙈
Pnrr06 Kızlar ben bugün 12 tam 8 hafta olacam aşırı bulantim yok sabahları biraz oluyor ama tek sorunum sürekli acıkıyorum gece sürekli açlık ile uyanıyorum yemezsem midem bulanıyor artık ne yiycegimi falan şaşırdım gece gece benim gibi olan var mi
Pnrr06 Anneyim görürsün inşallah canım ama seni anlıyorum beklemek gerçekten çok zor ama neden doktorun bu kadar geç randevu verdi ben hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kese için 1 hafta sonra da kalp atışı için gittim 6+3 de duydum
gamzebayton Zlhaa bu hafta biraz daha tiksinme oluyor bazen bazı kokular miğdemi kaldırıyor sadece genel anlamda iyi geçiriyorum. Günü gününe tutmuyor Senin nasıl geçiyor.
Zlhaa gamzebayton benimdeeee aynısı desem ☺️ Bazen ansızın midem bulanıyor yemek dahi görmek istemiyorum sonra acıkıyorum.. ve hafiften bel ağrım başladı 😢
gamzebayton Zlhaa benim hep ağrıyor sürekli devam etmese de gün içinde ağrır arada özellikle sağ kaşığımda bi gerilme ve bi hissiyat var hep 🙄 ilk gebelik kayıp olunca her ağrı beni ürküyor 🤦🏼♀️
Anneyim Pnrr06 artık randevusuz gidilmiyor zar zor randevu alabildim birde hamile oldugunu düşünmüyor dum valla bende polikistik over var birde gecen ay troitlerden sıkıntı yaşadım bu ayda geçikme yaşayınca pek hamile oldugu mu düşünmüyordum ama cok şaşkınım hala cokta mutluyum ya hemen kalabildigim için
Zlhaa gamzebayton sancı birden giriyordu bende yaklaşık 10 saniye filan sürüp daha sonda hiçbirşey olmamış gibi devam ediyordum.. ama o 10 saniyedeki sancıyı bana sor 😂😂😘
Zlhaa Ozgee0761 evet öyleymiş canım..çevremde birkaç kişi 5. Haftada duyarsın filan diyince panik oldum .. ama her kadının hamileliği farklı sonuçta 🥰