Grhn Sultanss diyetisyene gidin bence . Aynı kiloda kalırsınız hatta bazı anneler bebeğe bir zararı olmadan kilo bile verebiliyorlar. Daha yolun başındasınız biraz fazla almışsınız
Zehramomm Sultanss hamile olduğunu ne zaman öğrendin de 5 kilo aldın canım dikkat et doktorum bana 27. Haftada 10 kilo aldım bu haftadan sonra asıl kilo alımı başlıcak şuana kadar 5 kilo alman gerekirdi hepsini kendine almışsın dedi
Drryy Sultanss asıl bu şekilde tehlikeli diyetisyen bebeğe kilo aldıran sana aldırmayan sağlıklı bir beslenme programı hazırlatacak sana canım
fatma1993 Sultanss canim baya almisssin ama uzme kendini valla bende 85 le kaldim 25 haftalik hamileyim 96 olmusum ...bende uzuldum biraz ama bulantin ve kusman yok mu
Sultanss fatma1993 ikinci bebegimden bn 80 kilo ile hamile kalmustimm 29 hafta 92 kilodaydim (olu dogum yaptim )bunda baya bi anda aldım ama
fatma1993 Sultanss vallahi ben dikkat edemiyirum herhalden ondan cok kilo aldim ama arkdaslarinda dedigi gibi diyetisyene gidebilirsiniznhamilelere ozel diyet verir.
fatma1993 Sultanss anladim tam doktorunuza danisin diyet vs bu gibi stres yapmayin hayirlisi olur insaAllah .
Seymagms Sultanss çok almışsın doktorla bi görüş istersen şeker falan olabilir belki 20.haftama kadar hiç kilo almamıştım ben ve zaten 20den sonra baya alınıyor şimdiden alman seni zorlar
Seymagms civcivimmm benim boyum da 1.80 ve 77 kiloyla hamile kaldım su an 30.haftadayım ve 10 kilo aldım 20.hafatdan sonra başlıyor insan kilo almaya ama garip durmuyor bnde sadece popom biraz fazla büyüdü
civcivimmm Seymagms benim 1.75 boyum 81 kilom sizden biraz daha iriyim yani bide kilo almaya çok müsait bir bünyem var inşallah bende 90 la falan girerim doğuma diyorum
aysun_35 Sultanss diyetisyen size uygun liste verir korkulacak bişi yok diyetisyen demek aç kalarak kilo vermek değil aksine bebeğe yararlı besinleri o soyler size