Sultanss Kızlar daha 5 haftalik hamileyim ve 85 kilo ile hamile kaldim ve bugun tartildimda 90 kilo olmusum😲😲 ne yapacagim
Prensesinannesi_ Sultanss aç karnına ve tok karnına tartıldığında kilo çok oynuyor doktorum doğru kilonun sabah uyandığında aç bağırsakların temişlenmiş mesanen boşalmış halde tartıl o senin doğru kilon diyordu ben kontrole giderken önce tuvalete giderim ve aç giderim
Nml06 Sultanss Merhaba, bu dönemde illaki kilo sorunu olacak bunlara takılmayın, düzenli beslenmeye çalışın ve sonrasında da verirsiniz. Önemli olan bebeğin sağlıklı beslenmesi🧚🏻♀️Bir diyetisyen eşliğinde bu süreci bitirebilirsiniz
civcivimmm Sultanss böyle bir post açmayı düşünürken tamda gördüm 🙈 81 ile hamile kaldım boyum uzun ama bence uzun insanlarda kilo çok çirkim duruyo bende 8 haftalık hanileyim muhtemelen 82 olmuşumdur 90 la doğuma girsem çok sevinicemm amaa sanırım üstüne çıkıcam ve 90 üstüünü düşününce kendimi çok kötü hissediyorum 🙈
seda1anne Sultanss benim doktorum ilk 20 hafta hiç kilo alma dedi daha 5 haftalıkken 5 kilo almak çok fazlaca belki şekerinize falan bastırabilirsiniz , yada diyetisyen eşliğinde devam edebilirsiniz 🙏🏼
fadimeozbas @Sultanss Vala şöyle söyleyeyim 48-49 kilo ile hamile kaldım 31 haftalığım daha geçen gittiğimde 67 kiloydum muhtemelen 70 olmuşumdur. 80 kilo ile doğuma giricem galiba🤦🏻♀️Benim kadar da sen alırsan eyvah diyorum
Buluttt123 Bende 72 ile hamile kaldım. 4 Kilo vermistim başlarda yiyemedim cikariyodum sürekli. Şimdi 20 hafta olduk bugun tartıldım eski kilima dönmüşüm normal mi sizce bu haftada böyle
Seymagms civcivimmm benim boyum da 1.80 ve 77 kiloyla hamile kaldım su an 30.haftadayım ve 10 kilo aldım 20.hafatdan sonra başlıyor insan kilo almaya ama garip durmuyor bnde sadece popom biraz fazla büyüdü
Sultanss Bu gidise ole olacak galiba kızlar çok fazla geldi bna doguma kadar 100leri gececegim galibaa
Drryy Sultanss 5 kilo için çok erken bir haftadasınız normalde 20 ye kadar hiç kilo almamanız gerek ki 20 den sonra aldığınız kiloya inanamıyor insan ben 24 e kadar hiç kilo almadım şuan 35 haftalığım 11 kilo aldım bir diyetisyene gidip destek alabilirsiniz
Drryy Sultanss asıl bu şekilde tehlikeli diyetisyen bebeğe kilo aldıran sana aldırmayan sağlıklı bir beslenme programı hazırlatacak sana canım
aysun_35 Sultanss diyetisyen size uygun liste verir korkulacak bişi yok diyetisyen demek aç kalarak kilo vermek değil aksine bebeğe yararlı besinleri o soyler size
Emin_e Sultanss ben de kilolu kaldim, 82 ydim, su an 36. Haftam 86.5 olmusum dikkat ettigim sey tuz ve hamur isi oldu elimden geldigince... ama tika basa yemek yerine hep az az yedim
Emin_e Sultanss insallah oyle olur rahat ediyor insan ben de cok korkuyordum...beyaz ekmek yerine tam bugday yiyin hem daha saglikli hem de az yediriyor.. ama oyle cok da asiri kismadim kendimi
Hacerevgin Sultanss canim bende 5 haftalikken 5 kilo civari almisim simdi 30 haftalığız ve 22 kilo aldım doktorum boyun uzun biraz fazla gidiyoruz ama doğum icin sknti olmaz dedi 30 kilo alan arkadaslarim var doğumdan sonra cabuk verdik diyorlar
Hacerevgin Sultanss 7 kilo falan alanlari duyunca moralim bozuluyordu benimde artık takmıyorum çatlaklarım haric 🤷🏻♀️😁