Sultanss Adaşım 🥰 Sende bendensin, bende 96 ile hamile kaldım.geçen aya kadar sadece 98.800 oldum, (bu ay 6. ayımdı ) 26 haftalığım, ve sadece bu ay 3 küsür kilo almışım.102 idim,bi anda şekerim çıktı,bebeğimin sıvısında sorun yoktu geçen ay,bu ay dediki bebeğin sıvısı fazla,bide ben bu ay muayyene ye gitmeden mesaj attm dr’a 4 gündür falan rahmimde sol tarafımda bir acı ağrı vardı, odaya girer girmez dediki çok mu kilo aldın bu ay, şeker yüklemesi yaptı şekerim sınırda ve çarş günü yeniden şeker yüklemesi yapıcak,o ağrı ve sıvı fazlalığı aldışım fazla kilodanmış,çok üzüldüm pis boğazlılığımın sonucunu çocuğum çeksin istemiyorum.ve bu sabah sağlık ocağında tartıldım 4 günde aşırı dikkat ediyorum,Ekmek-tatlı-hamur işleri-tuz vs vs herşeyi kestim.2 kilo vermişim.100 kiloyum ve inanın o ağrı sanki azaldı. bakalım inş şekerimde çıkmaz🙏🏻 zaten doktor dedi ki şekerin çıkarsa şeker diyeti çıkmazsa da normal diyet yapacaksın dedi. yani demem o ki şuan daha başındasınız sizde sonradan daha çok alınıyo demekki kaldı ki benimde daha nisanda doğumum daha var.kilo almayı da geçtim,bebeğimin sağlığını riske attığım için inanılmaz üzüldüm. Umarım düzelir🙏🏻 Çok uzun yazdım ama Benim durumuma düşmeyin,dikkat edin sizde,