Abcd_123 Tuuce7 ya bir konuda tecrübesiz olmak en kötü şey, bütün sıkıntı başına gelecekleri bilmemekten kaynaklanıyor, belkide hiç önceden belirtiye gerek yoktur biranda başlayacak belkide, işte insan bilmeyince kurup duruyor kafasında 🤷♀️
Tuuce7 Abcd_123 Bilmem ki , mesela benim bu gün kasıklarım ağrıdı hep doğum habercisi olabilir mi diye düşündüm hemen. Sizde var mı böyle belirtiler? Bu arada da kasık ağrısı belirti olmayabilir de hani ben öyle yordum kendimce :)
Tuuce7 Umut200120 :) haklısın sağlık ve mutlulukla gelsin . Umarım tek avazda olur da doğum hikayeni de okuruz 🐰🙏🏼
Abcd_123 Tuuce7 bende 20 ocak diye hissediyordum ama şuan hiçbirşey olmadığı için, galiba boş bir hismiş diyorum 😁
Ceylane Abcd_123 benim 3 gün kaldi hatta 12 den sonra 2 gün kalacak ama tık yok. Doktor 41.haftaya kadar bekliyoruz demisti ama ben bu hafta olsun istiyorum artik çünkü hateketlerim zorlamaya başladı rahat uzanip kalkamıyorum cabuk yoruluyorum tamam anne olmak kolay degil ama ne bileyim bir an once dogsun istiyorum 40 41 hafta beklemek nedir 😁
Abcd_123 Ceylane valla hayattan soğudum ben resmen mide yanması mahvediyor özellikle en önemli problemim oydu hamilelik boyunca
Abcd_123 Ceylane bu arada 41 i bekletmek riskli değil mi yaa hani kakasini yemesi gibi bir ıhtimal yok mu bebeğin?🙄
Ceylane Abcd_123 bilmiyorum o konuda bisey demedi doktor. Kontrole gidince soracam bende ondan korkuyorum çünkü 41 beklemek bana da sacma geliyo
Didem87 Busraaybars İlk bebeğim erkekti 1hafta erken doğdu geçenlerde arkadaşım doğum yaptı 42. Haftada kız bebeği oldu bebişlerimizin canı nezaman isterse ozaman geliyorlar 😊😍
Faffabay Abcd_123 son 1 benim ama ne nişan ne su ne sancı 🤷🏼♀️ Benim doktorum 41. Haftaya kadar bekleriz gelmezse suni sancı ile başlarız doğuma dedi valla dua ediyorum kendi sancımla gelsin diye. 🙏🏻
Abcd_123 Faffabay suni sancidan ben de çok korkuyorum arkadaşım çok kötü olduğunu söylemişti biraz önyargım var suni sancıya karşı inşallah gerek kalmaz