Didem87 Busraaybars İlk bebeğim erkekti 1hafta erken doğdu geçenlerde arkadaşım doğum yaptı 42. Haftada kız bebeği oldu bebişlerimizin canı nezaman isterse ozaman geliyorlar 😊😍
Umut200120 Ben sıfırı tükettim ama hala gelen giden yok karpuz gibi yuvarlaniyorum artık yarın dr randevum var inşallah suni mi verir sezeryan mi der bir şey der de bende bir an önce doğururum artık halim takatim kalmadı 🤦♀️🤦♀️
Tuuce7 Umut200120 20.01.2020 olması çok güzel ben de öyle denk gelsin istemiştim ama bebek istemedi ki hala tık yok :) en azından 22.01.2020 olsun diyorum :))
Tuuce7 Abcd_123 😚 doğru korkutmak istemedim. Bir arkadaşım 42 de doğurdu 😁 demek ki olmadı mı olmuyor. Tabii mecbur sezaryen ile aldılar bebişi
Abcd_123 Tuuce7 ya bir konuda tecrübesiz olmak en kötü şey, bütün sıkıntı başına gelecekleri bilmemekten kaynaklanıyor, belkide hiç önceden belirtiye gerek yoktur biranda başlayacak belkide, işte insan bilmeyince kurup duruyor kafasında 🤷♀️
Umut200120 Tuuce7 artık geçtim tarihi bir an önce doğsun istiyorum sabrım kalmadı valla sonlarda o kadar zorluyor ki iki gün önceki halimden bile fark ediyor
Abcd_123 Tuuce7 bende 20 ocak diye hissediyordum ama şuan hiçbirşey olmadığı için, galiba boş bir hismiş diyorum 😁
Tuuce7 Umut200120 :) haklısın sağlık ve mutlulukla gelsin . Umarım tek avazda olur da doğum hikayeni de okuruz 🐰🙏🏼
Tuuce7 Abcd_123 Bilmem ki , mesela benim bu gün kasıklarım ağrıdı hep doğum habercisi olabilir mi diye düşündüm hemen. Sizde var mı böyle belirtiler? Bu arada da kasık ağrısı belirti olmayabilir de hani ben öyle yordum kendimce :)
Ceylane Abcd_123 benim 3 gün kaldi hatta 12 den sonra 2 gün kalacak ama tık yok. Doktor 41.haftaya kadar bekliyoruz demisti ama ben bu hafta olsun istiyorum artik çünkü hateketlerim zorlamaya başladı rahat uzanip kalkamıyorum cabuk yoruluyorum tamam anne olmak kolay degil ama ne bileyim bir an once dogsun istiyorum 40 41 hafta beklemek nedir 😁
Abcd_123 Ceylane valla hayattan soğudum ben resmen mide yanması mahvediyor özellikle en önemli problemim oydu hamilelik boyunca
Abcd_123 Ceylane bu arada 41 i bekletmek riskli değil mi yaa hani kakasini yemesi gibi bir ıhtimal yok mu bebeğin?🙄
Ceylane Abcd_123 bilmiyorum o konuda bisey demedi doktor. Kontrole gidince soracam bende ondan korkuyorum çünkü 41 beklemek bana da sacma geliyo