A_S_K bende 56 ile hamile kaldım 80e ramak.kaldi ve daha 3haftam var ins bende en kısa zamanda kurtulurum kilolardan🤗

B_o_c_e_k 68 le girdim 61 ile çıktım sonrasında da bu arada kilo gidiyor bebekle uğraşmaktan 🙂inanılmaz yorucu

Anne3434 Kiloyu dert etmeyin doğumdan çıkınca 1 hafta içerisinde 10 kilo çok rahat veyorsunuz. Mesela benim kilom var haşa eski kiloma inmedim ama karnım yok hiç korse de takmadım. Benim biraz bel basen genişledi onları yok etsem eski pantolonlarıma sığıyorum 😂 Emzirrsen bol bol su içersen verrsin. Emzirmek su kadar yemekle de alakalı 3 öğün düzenli yemek, güzel uyku ve dinlenme, stresten uzaklık çok önemli. Özellikle balık haşlanmış tavuk bulgur pikavı petibör bisküvi rezene uzun kullanımda süt azalması yapıyormuş doktorum önermemişti ısırgan otu çayı mükemmel süt yapıyor.
      Lohusa şerbeti ve dut kurusu kaybatma işi de güzel süt yapan şeylerden aklında bulunsun. Ben dert etmiyorum elbet vereceğiz kiloyu ki doğumdan sonra en son aklınıza kilonuz gelsin ☺️

A_S_K orası öyle tabi en önemlisi bebeğimin ve benim sağlığım ben sadece ilk doğumumda iki sene sonra.kilo verebilmiştim bunda sağlıklı ve süt yapıcı şeyler yiyerek süreci hızlandırmak istiyorum 🤗

Limonlusu çok su içtim ama onun dışında hiçbirsey yapmadım. Zaten sütüm olsun diye tam tersi yiyorsunuz

Ben kilo falan veremedim, doğumdan sonra içimden sadece çocuk çıktı evet sadece oğlumun ağırlığı gitti 🤦🏻‍♀️ Nerde bunu eşiği, suyu dedim hatta. Sonra 2 yıl veremedim 😩 şimdi yine hamileyim ve döngüyü başa aldım 😩😩

Busra5341 inşallah gider yaaa. Ben burda yazılanlardan sonra diyorum ki 1 ay sonra zayıflamış olurum çokta güzel olur.

A_S_K güzel güzel bende zayıflıcam iniallah psikolojik olarak en azından hazırım

B_o_c_e_k 21 kilo almıştım 34. Gün tartıldığımda 17 kilo vermiştim