Simgeeee Sibel2344 39+2 benimde haftalardır gün ağrıları çekiyorum nst'de sancılarım cıkıyor ama yeterince güçlü değil 🤦♀️ alttan baskı kasılma ne dersen var ama hepsini boşa çekiyorum 😂9 aydır kusuyorum çıldırmak üzereyim 😂 ve sadece 1 cm acılmam var. Açıklık muayenesi oldunmu sen?
Simgeeee Sibel2344 arkadasımds hiç bi belirti yoktu gece sancılandı sabah dogurdu 😂 olmaması daha iyi bi kere de olur. Ben bosuna çekiyorum sancı agrı bi işe yaramıyor cünkü 🤦♀️
Nuraslanklc Ankara devlet hastanesi dediğin şehir hastanesi mi 🧐 39+5 oldum bugün ne olacak nasıl olacak konuşacağımdan bende bugün şehir hastanesine gidiyorum 🤭 öğrendiğimde söyleneni yazarım burayada
Sibel2344 Nuraslanklc evet sehir hastanesi bende bugun 39+5 oldum yazarsanız cok sevinirim gercekten 🤗
Nehirkaya25 Nuraslanklc ay hadi gozun aydin kuzum darisi bize olsun bi avazda kurtul insallah ❤ onceden sanci çekiyor muydun
Sibel2344 Nuraslanklc ay gercekten mi🙈 açıklık mi vardi ya da nst de sancı mi cikti bana da bugun gelmemi söylediler ama gitmedim birsey yok diye
Nuraslanklc Nehirkaya25 kurtuldum şükür 🥰 oğlumu doğru düzgün göremedim ama henüz solunum sıkıntısı var
Nuraslanklc Sibel2344 öncesinde 37 den beri sancım vardı bakılmıştı açıklık yoktu bugün geceden beri sancılarım arttı hissediyordum yani sabahta kontrol e geldim nstde sancı çıkınca açıklık bakıldı 4cm le yatış yaptım akşam 6 gibi de sanırım doğum yaptım
Simgeeee Nuraslanklc rabbim güç versin aslan ogluna bi an önce kavusun 🙏 cok sevindim sonunda aldın sende kucagına gözün aydın saglıkla büyüsün ❤️ bize dua et kuzum 🌸