Kubuuu1 Sibel2344 ilk gebelikse genelde doktorlar özel ya da devlet 41 i bekliyorlar sonra müdahale ediyorlar ben özele gidiyorum ama bebeğin durumu iyi olduğu için çok şükür bekliyoruz 40+3 olduk ☺️
Ceylane Sibel2344 ben etlige gidiyorum 40 haftalik oldu ama hicbir belirti yok. Doktora sordum 41 e kadar bekliyiruz gelmezse biz başlatıyoruz dedi
Hazel_sertkaya Sibel2344 Hayır devlet değil Dr.Aylin Anıl Arslan’a gidiyorum doğum Çukurambar Koru’da olacak bebeğimin kilosu 3.600 zaten 41i falan beklesekte doğum kilodan dolayı zor olacağı için salı gününe yatış dedi
Zeren Hazel_sertkaya merhaba öncelikle bebişinize sağlıkla kavuşmanızı dilerim. Aylin hanımdan memnun musunuz? Yoğun mu yada yeterince vakit ayırabilir mu hastalarına?
Hazel_sertkaya Sibel2344 Rabbim bizim ve bebişlerimizin yardımcısı olsun aylardır bekliyoruz sağlıcakla kavuşsun tüm anneler bebeklerine inşallah 🙏🏼
Faffabay Hatice2481 okurken kendimi gördüm resmen 😂 Her yatış bi sancıyla uyanma duası,her tuvalet nişan beklemesi 😂
Simgeeee Sibel2344 39+2 benimde haftalardır gün ağrıları çekiyorum nst'de sancılarım cıkıyor ama yeterince güçlü değil 🤦♀️ alttan baskı kasılma ne dersen var ama hepsini boşa çekiyorum 😂9 aydır kusuyorum çıldırmak üzereyim 😂 ve sadece 1 cm acılmam var. Açıklık muayenesi oldunmu sen?
Simgeeee Sibel2344 arkadasımds hiç bi belirti yoktu gece sancılandı sabah dogurdu 😂 olmaması daha iyi bi kere de olur. Ben bosuna çekiyorum sancı agrı bi işe yaramıyor cünkü 🤦♀️
Nuraslanklc Ankara devlet hastanesi dediğin şehir hastanesi mi 🧐 39+5 oldum bugün ne olacak nasıl olacak konuşacağımdan bende bugün şehir hastanesine gidiyorum 🤭 öğrendiğimde söyleneni yazarım burayada
Sibel2344 Nuraslanklc evet sehir hastanesi bende bugun 39+5 oldum yazarsanız cok sevinirim gercekten 🤗