zelis63 busra-mutluanne1 yurt dışında yaşıyorm 2 yıldır ev arıyorm ev buldum ve doğumdan 1 hafta önceye denk geliyor tabi bebeğim 1 hafta önceden falan gelmezse 😅
Hazel_sertkaya busra-mutluanne1 Ben 7 aylık hamileyken taşıdım ama Allah razı olsun annem vardı her şeyi tek başına o haletti ben taşınırken gitmedim bile annemlerin evinde durdum eşim annem babam halettiler sağolsun
crnbyrktr2918 busra-mutluanne1 10+5im bu hafta taşıncaz aynı zamanda iş yoğunluğuda tam gaz devam allahtan bugün kolilelemesi falan bitti evin temizliği yapıldı.
Anne1_ busra-mutluanne1 Ben canim yeni taşındım ev aldık üstelik 35 haftaligim düşün yani bebeğimin kıyafetlerini yıkama ütüleme işini bile yeni yaptım hastane çantası yarın hazirlayacam son zamana kaldı diye stres oldum ama şükür bitti altından kalktim😆
Nehir66 busra-mutluanne1 Allah sendende razı olsun canım saol ☺️Hayırlısı olsun toparlanırsın inş hemen ☺️
Annesed busra-mutluanne1 iki kere taşındım ogluma hamileyken 😒 cok zor valla Allah yardimcin olsun canım 🙏
Kbrckbln busra-mutluanne1 ben 2 günde anca toplandım bi tane allah bağışlasın oğlum var 19 aylık onla anca ıkı gunde toparlanmam sürdü eşyalar taşınfı yenı eve temizlettirmiştim evi zaten bütün eşyaları dizmem yerleşmem 1 haftamı aldı ki bide annemle ablam taşındıgım gun yardıma gelmesıne ragmen 🙃 yatak odasını serip mutfagı yerleştirdiler anca onlarda en büyük yükden kurtuldum oğlumla ve bu halimle anca 1 haftada tam yerleştim
Emin_e Ben varim 3 aylikken taşındık, annemle esim sagolsun cogu seyi halletti ben sadece yerlestirdim...
Yaren2019 Ben de 19 haftalıgım bir hafta sonra taşınacagız toplama ve yerleştirme bana ait sonuçta erkekler taşıyor herşeyi 😀
busra-mutluanne1 Safiyeerdall ben 27de korkuyorum sizin maşallahınız var 😀rabbim gücünüzü arttırsın hallolur hayırlısıyla ❤️
Seselif busra-mutluanne1 2 aylık hamileyken farklı bir şehire tasındık tayin sebebiyle cok zor oldu ev arama derdi yerleştirme derdi hamılelığım de zaten yollarda gecıyor memlekete gel git😄
busra-mutluanne1 Seselif ne güzel ben etkilencek diye çok korktum 27 haftadayız ama şükür tabi maşallah sizede 😀🧿