busra-mutluanne1 Safiyeerdall ben 27de korkuyorum sizin maşallahınız var 😀rabbim gücünüzü arttırsın hallolur hayırlısıyla ❤️
Safiyeerdall busra-mutluanne1 etrafta yardımcım çok o yüzden sıkıntı yapmıyorum ama bakalım 😊 arada sancılarımda oluyor birde bi o korkum var ya iki evde yarımken doğurursam diye 😂
busra-mutluanne1 Seselif ne güzel ben etkilencek diye çok korktum 27 haftadayız ama şükür tabi maşallah sizede 😀🧿
busra-mutluanne1 Sueda29 allah yardımcımız olsun bende öyle çok karışmadım eşim sağolsun ama ev dağınık oldukça içi rahat etmiyo insanın
Eda_cey busra-mutluanne1 evet canim 2+1evimiz ve kirayi cok zaamladi evdende memnun degilim dar hamile kalmadan once bakmaya basladik 3+1 ama 9. Ayimdayim hala bulamadim bulsam hic bakmadan tasiyacagim dogurmadan tasisam cok iyi olacak ama ev yok 🤦♀️🙈
busra-mutluanne1 Eda_cey allah yardımcınız olsun bizimde ev sahibi yüzünden çıkmak zorunda kaldık kış günü😪 bende doğum yaklaşmadan bi an önce çıkayım diye uğraştım evde hızurda kalmıyor bu dönemde rabbim yardımcın olsun bulursun inşallah gönlüne göre en kısa sürede
busra-mutluanne1 Hlnmstf o süreçte çok zor Allah yardımcınız olsun bi aydır ev arıyorduk bizde sojunda çıktık bide yerleşsek tamamdır🤦🏻♀️ Hakkınızda hayırlısı olsun bulursunuz inşallah en kısa sürede
Eda_cey busra-mutluanne1 amin canim inssllah sizede Allah yardimci olsun bizim ev sahibidr cok gicik o yuzdende cikmak en iyisi ama ev yok iste
nurcel Ozgee11 benimde o civarda oluyor hatta daha ilerisi nisan doğum olacak martın sonunda taşınacağım
busra-mutluanne1 nurcel allah yardımcın olsun benimde nisanda doğum dedik doğum gelmeden biz gidelim bi an önce yerleşelim🥺
Haticebasyol43 busra-mutluanne1 bu post bana gore 4 aylik hamileyim biraz kiloluyum evi suan yavas yavas kendim topluyorum ağır olmayan esyalari ama gene de nefessiz kaliyo insan ilk tasinmam bu arada 😌😜
busra-mutluanne1 Haticebasyol43 benimde ilk taşınmamdı bu bende yavaş yavaş siz gibi😬😅 eşimden allah razı olsun çok yardım etti ama genede yoruluyo insan rabbim hayırlısıyla en kısa sürede taşınmayı nasip etsin sizede❤️