Fatima7 busra-mutluanne1 evet ben☺️36 haftamda tasinmak zorunda kaldik 3 gune herseye kendim yetisdim sukur hersey yolunda bisey olmadi ama biraz şişlerm oldu oda 2 gun yatdim gecti
busra-mutluanne1 Fatima7 kaç güne hallettiniz acaba iki güne halledbilir miyim diye zorluyoruz bizde eşimle bebeğe bişi olcak diye ödüm kopuyo🤷🏻♀️
Sueda29 busra-mutluanne1 bende taşıncam ev aldık biz şubatın 10 una kadar çkmam lazım kira günü geliyo çünkü.ama ben hiçbi iş yapamam tabağı çanağı koliliycem sadece.gerisini eşim halledicek saolsn
busra-mutluanne1 Sueda29 allah yardımcımız olsun bende öyle çok karışmadım eşim sağolsun ama ev dağınık oldukça içi rahat etmiyo insanın
busra-mutluanne1 Hlnmstf o süreçte çok zor Allah yardımcınız olsun bi aydır ev arıyorduk bizde sojunda çıktık bide yerleşsek tamamdır🤦🏻♀️ Hakkınızda hayırlısı olsun bulursunuz inşallah en kısa sürede
Nehir66 busra-mutluanne1 🤦♀️Ev aldık bizde 25 gün önce taşındık evimize o zamanda 5 aylık hamileydim baya zor oldu toparlanmak 🤦♀️🤦♀️Allah yardımcın olsun canım
busra-mutluanne1 Nehir66 allah razı olsun canım benim bizde ev sahibi yüzünden yerimizden olduk kış günü toparlarız hayırlısıyla en kısa zamanda bizde🙏🏻
mommyofson Ben de hamile olduğumu bilmiyordum henüz ev taşıdım ilk ayımdaymışım taşındıktan bir gün sonra öğrendim hamile olduğumu öğrendim pehlivan gibi koli taşıyordum
busra-mutluanne1 mommyofson rabbim koruyacaksa hertürlü koruyor ya 🥰 bende tırsıyorum biraz ama 27 haftalığız allahın izniyle bizede bişey olmaz inşallah 🥰
Serifenur busra-mutluanne1 31 haftalığım geçen pazar taşındım zor oluyo ama benim annemler çok yardım ettiler saolsunlar
busra-mutluanne1 Serifenur biz eşimle halletcez gurbetteyiz taşındık yerleştirmesi kaldı bi rabbim yardım eder hayırlısıyla bititiriz kısa sürede inşallah 🙏🏻
Hiram96 busra-mutluanne1 ben 6 aylık hamileydim aileme kaynanama yakın olsun diye ev taşıdım tek başıma yerleştim şuan 9 aylık olduk
busra-mutluanne1 Hiram96 bende yerleşme aşamasındayım kaç günde hallettiniz 27 haftalığım böyleyken bile tırsıyorum😑
busra-mutluanne1 Heyv allah yardımcınız olsun kış günü ev bulmakta taşınmakta çok zor çok😑 eğer bizim gibi zorunda kalmamışsanız yazı bekleyin ya hakkinızda hayırlısı olsun bulursunuz inşallah en istediğiniz zamanda❤️
Nehir66 busra-mutluanne1 Allah sendende razı olsun canım saol ☺️Hayırlısı olsun toparlanırsın inş hemen ☺️
Gizeem3535 busra-mutluanne1 şuan size tadilat dolu bir mutfaktan yazıyorum 🤦🏻♀️ Çok zormuş hamileyken taşınmak
ems1 busra-mutluanne1 evet cnm 32 haftalık civarındaydım taşındım şimdi 37 haftalığız , sağolsunlar eşimin ve benim ailelerimiz birşey yaptırmadılar bana herkes toplandı tüm evimi yerleştirdiler
busra-mutluanne1 ems1 allah razı olsun hepsinden , bizde temizlikçi tuttuk nakliyeciler halletti herşeyi yerleştik ister istemez yoruluyor insan bebişimdede herşey normalde kocamaan bi oh çekcem bu süreç için
spiker_anne busra-mutluanne1 28 haftalik gebeyim ve hamileliğimde 2. kez ev taşıyacağım gittigim yerde 3 ay duruyorum 😂😂 bu sefer kalıcı gidiyorum 😂
busra-mutluanne1 spiker_anne 😅 allah yardımcınız olsun bu defa uzun süreli bi gidiş oldun inşallah iyi dayanıyorsunuz maşallah ben buna bile mırın kırın ederken🧿😀