UraSsmom Nazerin Onu bende ne zamandır istiyorum ama şubattan önce çıkmaz dediler çok araştırdım neyse ki az kaldı ☺️
Adel001 Mavi_ 😂😂😂 Allah seni naapmasın. Kız bas bas bağırıyorum her yerde yazıyorum biri bana demişti diyeee şimdimi çıktım karşına😂😂😂😂
Mavi_ Adel001 ahhaha kız yeni girdim foruma gördüm 😂😂 valla aşerenlere var sitede hersey ama baya pahallı ya 😂😂 son 26 gün inşallah yavrumun canı bulunmayacak birsey istemez 😁😁
Mavi_ Adel001 😂😂 walla atom marul limon ve meyveli yaş pasta çok yedim başından beri hep aynı seyler istiyor paşam 😂😂 istese de yapacak birsey yok bulacağız beyefendiye 🤰🏻💙
Adel001 Zeynephanimm RuzgarsMommy valla öyle anladım isim postları çok bu aralar 😂😂😂 şimdi yeniden aşermeye başladım😂😂😂😂😂
Zeynephanimm Nazerin ya bem aşerdiğim şeyler neden dolabımda mevcut oluyor ki, böyle şeyler aşersem de eşimi az yorsam 😄
Zeynephanimm Adel001 yok valla çok iyiyim 😀 peynir aşeriyorum dolapta var zeytin aşeriyorum dolapta var havuç aşeriyorum yada salatalık 😀 böyle kış vakti erik aşersem, kayısı aşersem, incir aşersem güzel olmaz mıydı 😀
RuzgarsMommy Niye böyle şeyler asermiyorum bende yaa :/ Fakir gibi gece zeytin istiyor canım zeytin ekmek yiyorum ahahhaha
Adel001 RuzgarsMommy bizim ruhumuz fakir oda bebeklerimize geçiyor 😂😂😂😂 onlarda zeytin falan istiyor anca😂😂
RuzgarsMommy Adel001 ayy bizden geçti artik ama çocuğumuzu kurtaralim bari doğurmadan değişik bişeyler yedircem yeter 😅😅
RuzgarsMommy Adel001 ahhaha kahvaltı da avakado öğlen salata da avakado 😅😅 Avakado doğuranlardan olurum doktorum bile dalga gecti geçen avakado ile 😅😅