Muallimannecik Nazerin isterseniz başlığa yiyecek içerir yazın 😊 sizin yazdığınızı okuyup aşerenler olabilir
UraSsmom Nazerin Onu bende ne zamandır istiyorum ama şubattan önce çıkmaz dediler çok araştırdım neyse ki az kaldı ☺️
Zeynephanimm Nazerin ya bem aşerdiğim şeyler neden dolabımda mevcut oluyor ki, böyle şeyler aşersem de eşimi az yorsam 😄
Sherylady Mervedicle pendikte bir manav var bende erik aş erdim eşim ordan buldu ama derin dondurucuda sakladıkları için tadı leş gibiydi beni bastırdı ama 🥳
Adel001 Serap0733 ay canım ne sitesi o bi keresinde canım erik çekmişti sormuştum biri yazdı ama unuttum ss almayı, site varmış galiba hamile kadınlar için her mevsim taze meyve bulunuyor😕bilgin varmı?
Serap0733 Mervedicle zor zor internetten bulunur sadece o da buz yemiş öyle yaz eriği tadı yok ama 😂aşermeni gideriyor
Serap0733 Adel001 bilmiyorm ki eşim aldı ama dondurulmuş erikti kesin çünkü bu mevsımde oyle koca erik bulmak zor eşim yatıyor sorup öğrenirim ben:)
Mavi_ Adel001 ben yazmıştım sana sanırım hamileler için hamile manavı gibi birsey internet üzeri Aşeriyorum.net sitesi 😂
Adel001 Serap0733 canım dondurulmuşu bende buldum😕 tadını alamıyorummm 😫 kadının söylediği site her meyveni taze satiyormuş, hamileyimben miydi neydi ismide onunla alakalıydı sitenin
Adel001 Muallimannecik ben kız çoçuğu adıyla girdim yiyecek çıktı😂😂😂😂 sandımkı Çağla isminin yanına badem düşünüyor isimle ne alaka dedim 😂😂😂😂😂😂
Serap0733 Adel001 ya onu bilmıyorm ama erik tadı var ya ama yazın yediğimiz yeşil erik gibi de olmuyor malesef ben zevkle yedim yine de :) napalım başka çaremiz yoktu. Biz cok aradık bulamadık taze meyve
Adel001 Serap0733 yiyemedim ya 😒😒😒 resmen aşermem gitti😂😂😂😂 bebeğim bile istemedi anne artık istemiyorum dedi😂
Adel001 H1z2a3 ayyyyy Allaahh seni sevindirsinn yaaaa evettt dedim ya hamilelikle ilgilii❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Çokk teşekkürler . Her ne kadar Türkiyede olmasamda bulursam aldıra bilirim
H1z2a3 Adel001 amin canım rabbim cümlemizi sevindirsin inşallah 🙃 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊
Nazerin Adel001 arkadaşlar böyle sitelerde geneldr dondurulmuş vr yenilemeyecek kadar erimiş tatsız yaz meyvelet geliyor.
Adel001 Mavi_ 😂😂😂 Allah seni naapmasın. Kız bas bas bağırıyorum her yerde yazıyorum biri bana demişti diyeee şimdimi çıktım karşına😂😂😂😂