Adel001 Serap0733 valla yine iyi almış biz 7tanesine 96tl falan tutmuştu dondurucuda hala😂 eşimin arada canı çekiyor benim yerime
Serap0733 RuzgarsMommy benm çok içime oturdu bilsem aşermezdim de aldırmazdım da dedim😂ama benden habersiz söylemiş ah ah
RuzgarsMommy Adel001 ahhaha kahvaltı da avakado öğlen salata da avakado 😅😅 Avakado doğuranlardan olurum doktorum bile dalga gecti geçen avakado ile 😅😅
Adel001 Serap0733 yemedimkii ilk istediğimde bütün herkes aradığı için annemin halası bulmuştu kadıncığaz😂😂 babaannem görüşüp götürüb nasıl sevine sevine gelmişti😂😂 bulundu diye 😂😂 bi kere ısırdım yemedim😂😂😂 eşimin aldıklarıda öyle dondurucuda😂😂😂
RuzgarsMommy Serap0733 bekle bekle surda yaza ne kaldi 😁😁 Benim doğum ağustos da o zaman kadar hakikaten bütün meyvelerden gecicez şanslıyız
Serap0733 Adel001 😂ay bana yollasaydın ya insan yemez mi ben begenmediklerimi ayırdım cnku erık tadı olsa da bi koku var donduruldugu için ama hepsını bitirdim hemencık:)
RuzgarsMommy Serap0733 ayyy çoğu bitmiş azı kalmış ne güzel yaza buyucek ohh miss gibi alın kucaginiza inşallah sağlıkla
Mervedicle Serap0733 dondurulmuş mu oluyor bu aşerdim sayfasındaki 🤦🏻♀️ Kuzenim de bana Kadıköy’den erik turşusu getirmişti ağzıma sürmedim 😂