Blackcloud nurbyrm44 Bende ondan korkuyorum da suniden önce fitil vericekler mi acaba rahim açılsın diye.🤔
nurbyrm44 Blackcloud Hiç bilmiyorum inan ki ilk doğum ya fazlasıyla acemiyim başıma neler gelecek hiç bilmiyorum bi yandan korkuyorum bi yandan da artık ne olacaksa olsun sağlıkla gelmesini istiyorum kızımın 🤲🏻
Blackcloud nurbyrm44 Bazen çıkıyor, bi defasında 100 leri görmüştü sancılar ama bende tabi aman aman bi ağrı yoktu, doktorum nedense nst güzel dedi alttanda bakmadan gönderdi. 🤦♀️😂
nurbyrm44 Blackcloud oh maşallah en azından 100leri görmüş sancın bende hiç o da yok sancı hep stabil diplerde 40ın üstüne bile çıkmıyo 😅🤦🏻♀️
Hatice2481 39+5 sürekli karnım taş gibi oluyor ayağı kalktıgımda adım atarken çatı ağrım çok oluyor ama hiç sançı yok açılmada yok 1 cm bile açılma görnmedi ne zaman açılma olur ne zaman gelir belirsiz
Hatice2481 Blackcloud acile gitmiştik yoksa yine bakaçakları yoktu 😁39. Haftaya kadar hiç muayene etmemişlerdi ilk defa dün yaptılar 😒 bence yapmasınlarde heveslenmeyin direk doğuma alsınlar ☺️
nurbyrm44 Blackcloud Hadi hakkında hayırlısı olur inşallah canım suniye gerek kalmadan kendi sancıların olur 🤲🏻🤲🏻😃
Seherbrs Blackcloud Bende 39+2 agrilar bi yokluyo sonra gidiverioo😄 ama benim iş falan yaptıkça belim çok agrio kuyruk sokumum böyle olaniniz varmi acaba
mavipapatya 39 haftalığız artık bekleyemiyorum sabırsızlanıyorum 🤷♀️ Doğum başlasın diye çoğu şeyi denedim tık yok 😂 Hafif belim agrısa aha dogurucam diye heyecan yapıyorum😂 ağrı mağrı kalmıyor 😂
mavipapatya Blackcloud içerisi rahat galiba ya merak ediyorum napıyor içerde daha 😂 vaktin geldi yavrum çık diye dürtüyorum yok 🤷♀️ sezeryan olmak istemiyorum suni sancidan da korkuyorum 😔 kendi sancım gelsin istiyorum 🤷♀️