Ahuzd Blackcloud çayın bu gece 40 oluyoruz bizde ,hurma aldım sanki sancımı arttırmıştı , çok yürüyemiyorum baskı ve sertleşme oluyor, Pazartesi son gün karar vericez doktorla .
Blackcloud Ahuzd Hurma mı yemedim, tarçınlı su mu içmedim, yürüyüş mü yapmadım, egzersiz mi yapmadım.. Yok anam tık yok. 😂🤦♀️
nurbyrm44 Ahuzd Valla benimde denemediğim bişi kalmadı devam da ediyorum ama sıkıldım artık uğraşmıcam geleceği zamanı biliyor demekki
Blackcloud nurbyrm44 Kız sorma vallahi bende erken gelir dedim ama yok, pazartesi kontrolüm var, doktorum 40 dan sonra iki günde bir geleceksin dedi ama benim fırsatım yok ki. 41 de suni denicez dedi, pazartesi yatış isticem ne yapayım. 🤦♀️😂
nurbyrm44 Blackcloud Benimde kontrol salı günü kendi sancını biraz daha bekleyelim demişti doktor en son o da olmazsa artık suniyi vericez dedi bakalım salı günü gidinfe ne diyecek bende suniden çok korkuyorum 🙄😞😞
Blackcloud Fikret_kayra Sezaryen mi olacaksın, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah, bizde daha tık yok. 🤦♀️😂
Blackcloud nurbyrm44 Bende ondan korkuyorum da suniden önce fitil vericekler mi acaba rahim açılsın diye.🤔
Hifammm salıya kadar doğurmazsam salı sezeryan oluyorum... sanclarm ckyo aclmam olmuyo dr da sezeryan dedi
nurbyrm44 Blackcloud Hiç bilmiyorum inan ki ilk doğum ya fazlasıyla acemiyim başıma neler gelecek hiç bilmiyorum bi yandan korkuyorum bi yandan da artık ne olacaksa olsun sağlıkla gelmesini istiyorum kızımın 🤲🏻
Blackcloud nurbyrm44 Bazen çıkıyor, bi defasında 100 leri görmüştü sancılar ama bende tabi aman aman bi ağrı yoktu, doktorum nedense nst güzel dedi alttanda bakmadan gönderdi. 🤦♀️😂
nurbyrm44 Blackcloud oh maşallah en azından 100leri görmüş sancın bende hiç o da yok sancı hep stabil diplerde 40ın üstüne bile çıkmıyo 😅🤦🏻♀️