Gamzegrgl Ay-Bek Çok şiddetli olursa acile git parol serum rahatlatıyormuş ben çok şiddetlenmediği için gitmedim hiç 😊
__meczup__ Betulsna bende memnun oldum inşallah kavuşuruz yavrularımıza Rabbim sağlık versin gerisi olup gidiyor zaman geçmiyor derken 2 . Döneme geçmişiz bile çok şükür bu halimize
Betulsna __meczup__ Aynen öyle erken öğrenince zaman geçmiyor derken 14 haftalık olmuşuz bile. İnşallah cnm sağsalim alalım kucaklarımıza gerisi hallolur☺️💜
__meczup__ Betulsna karnın belli oldu mu biraz ? Kaç kilo ile hamile kaldın şimdi kaçsın canım? Ben 68 le hamile kaldım 1.65 boyum var zaten göbekliyim. 65e düştüm bulantilardan 65im şimdi
Betulsna __meczup__ Çok az çıktı karnım ben 56 ile hamile kaldım 59'a çıktım bulantıdan tekrar 56 ya düştüm.
Esma___korpinar Uzrafb kim once dogurucak hadi bakalim ismini unutmazsam once dogurursan yazarim sana 😂😊💙
Esma___korpinar Hanife4416 ay ikizzz masallah nasil geciyor zorlaniyormusun benim hamilelegim agir geciyor tek olmasina ragmen
RuzgarsMommy Duyguaydin81 bana ayni diyor doktor farkli bisey demedi bugün 10+2 yim haftasonu randevum var 11 oluyorum
RuzgarsMommy Duyguaydin81 bu ultrason ile son adet tarihi arasinda ki fark neden oluyor acaba burda çok duydum sorucam bende geç döllenme olanlar mi farkli görüyor acaba