Ilknur_emin ben iyiyim çok şükür. Bugüne kadar mide bulantım kusmam vs hiç olmadı. Çalışıyordum. Öğretmenim. Karne günüyle beraber zorunlu iznim başlamış oldu. Artık son 3 hafta evdeyim. Ufak ufak günde bir kez kasılma gibi bişi hissediyorum ya da sancı diyelim. Tam anlam veremiyorum. 2-3 sn sürüyo. Normal doğum istiyorum ama sanırım çatı muayenesinde anlaşılacak

busraburcak başta kötü geçti bulantılar falan derken simdi gayet iyi gidiyor iştahımız yerinde cok şükür bi sıkıntı yok gelişimi iyi sizin nasıl gidiyor

Minegenel benim zorunlu sezenyan olucak senin normal olursa ki insallah olur haber verirsin sende bana allah kurtarsin canim🤗😍❤️

Derin_20 bende hep kız hissettmiştim ama nasip işte 😄 neyse ki oğluşumada alıştım

Efilelif benim kasılmalarım çok daha uzun sürüyor ve baya kıvranıyorum 😒

Aysegul159753 10 gün sonra ikili test ve cinsiyet için randevumuz var ☺️ Siz yaptırdınız mı belli oldu mu

Hilaluur01 31 Mayıs benimde, adımızda aynı sanırım eşinizde uğur o da pişti oldu galiba 😉