En sonn🙈
Nesslihan 8 Kasım 🤗
Hilaluur01 31 Mayıs benimde, adımızda aynı sanırım eşinizde uğur o da pişti oldu galiba 😉
tugbanne2020 az kaldida bizlerde az kaldık 🙂 son günler geçmiyor
Dilantpz 😂😂 nadirlerdeniz valla takipte kalalim surec boyunca kaybetmeyelim birbirimizi
Esma___korpinar 2 Temmuz aramızda 1 gün var 🙈☺️
Aleyalmina 2 haziran😊
Canan06 kesinlikle bu gece yine uyandım 1-2 saat uyuyamadım bugün çalışmadığım ilk gün ama erkenden uyandım. Normal mi doğucak bebiş cinsiyeti ne
- Düzenlendi
__meczup__
Kusura bakma cnm yeni girebildim. Bende 25 yaşındayım. Tabi yıl olarak 26 ama ayım dolmadı henüz 🤦🏻♀️ 2 tane benimde kimyasal gebeliğim oldu. 2,5 yıllık evliyiz. Düşüğümden 5 ay sonra çok şükür Rabbim nasip etti. Erzincan merkezde yaşıyorum. En son 15 Ocakta gittim kesin kız dedi doktorum 💜İkili test için bende kan vermedim burun kemiği, ense kalınlığına baktı ve çok şükür gayet iyi ve sağlıklı dedi doktorum. İlaç olarak sadece omega3 verdi doktorum fakat bulantıdan kullanamadım ve bıraktım. Onun haricinde bulantı hapı Prilam gece uyumadan 2 tane, Zofer sabah aç karnına 1 tane kullanıyordum fakat dün itibari ile ilaçlarım bitti ne yazıkki🙄 Bulantım bir tık daha hafifledi sanki o yüzden artık ilaçları bırakmayı düşünüyorum. Arada kasıklarım kasılıyor öksürük ve hapşırma olunca ☺️ çok şükür büyüyoruz bugünde 14.hafta elma olmuşuz ve 2.trimestere geçiş yapmış bulunmaktayız. Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin🤲Memnun oldum tanıştığımıza ☺️
Hilallsen yok bizim soyadımız uğur 🥰
tugbanne2020 şuan normal görünüyor bi aksilik olmazsa insallah kız cinsiyeti🙂
Sultanss 5 Ekim
10 mayıs ☺️
Ay-Bek Çok şiddetli olursa acile git parol serum rahatlatıyormuş ben çok şiddetlenmediği için gitmedim hiç 😊