En sonn🙈
Duyguaydin81 bu ultrason ile son adet tarihi arasinda ki fark neden oluyor acaba burda çok duydum sorucam bende geç döllenme olanlar mi farkli görüyor acaba
Gulsah59 bizimde aynı kuzum ilk başlarda bi bulantı felan oldu ama şuan iyiyiz şükür
27 NİSAN 💙💙
busraburcak sağlıkla alalım kucagımıza inşallah bebişlerimizi
Gulsah59 inşallah kuzum cinsiyetiniz ne sizinn
Evrem123 cinsiyetini öğrendiniz mi? 😊
12 haziran🌸
Nilayilhan 🥺🥺 uff vala keşke öğrenmeseydik daha bi merak eder oldum. 10. Haftada kendi doktorum ben erkek hissediyorum dedi. Dün acile gitmek zorunda kaldık 13 haftalığız acikdeki doktor kız dedi. Karıştı ortalık 😄
RuzgarsMommy bilmiyorumki bende son adet tarihime göre 10+4 falan olmam gerekiyor galiba ama ultrasonda 9+6 görünüyor işte ya geç döllenmeden yada gelişimdendir heralde ☺️
Duyguaydin81 hamielligimiz de ayniymis sende de mide bulantısı yokmus :))
Hanife4416 ay ikizzz masallah nasil geciyor zorlaniyormusun benim hamilelegim agir geciyor tek olmasina ragmen
Uzrafb normal Allahtan bi mani olmazsa astimim var benim bi bu sikinti var iste
RuzgarsMommy evet hemde hiç yaşamadım çok şükür bulantım illaki oldu ama kusma falan hiç olmadı sadece çok iştahsızım okadar iki lokma yiyim hemen doyuyorum ☺️☺️
Esma___korpinar çok şükür iyi geçiyor senin cinsiytti ney 😂
Elisaalya suan sezeryan gözükmüyor insallah olmam da kim daha önce Doğuma girerse dua edelim birbirimize
Hanife4416 kiz 😍 iyi bari
__meczup__
Çok az çıktı karnım ben 56 ile hamile kaldım 59'a çıktım bulantıdan tekrar 56 ya düştüm.
Duyguaydin81 evet bende hiç kusmadim sabah kalkınca benim de iştahım olmuyor sonradan açılıyorum folik asidi içince heralde