Berrasiner Labaysenur aradan 5 yıl geçti aslında baya oldu, doktor 39 haftaya ne kadar yakın olursa o kadar iyi dedi valla 38+4 de falan alınıcam doğuma 😊
Tekitakume Yarın 39+0 sezeyan olacam bizim hikayemizde de yarın bitecek yada başlayacak mı desek 🥳🥳🥳🤗
Gozdemalgac ozgeenur yok doktorum salı gününe kadar gelmezse biraz suni sancı vereceğim dedi acaip korkuyorum
Faffabay Gozdemalgac ay inşallah kendi gelir yaa benimki de haftya salıya kadar beklerim yoksa suni dedi kendi sancımızla doğuralım inşallah 🙏🏻🙏🏻
ShrBkr Yarın 39+1 olucam ve zorunlu sezeryan oluyorum bebişim makat geliş, dualarınızı eksik etmeyin 🙏🥰
balkanesra Huzursokagi Yarın doktor randevum var birde çatı muayenesi olucam çok heyecanlıyım yarın söyleyecek artık bakalım ☺️
Huzursokagi balkanesra gittiniz mi ☺️ Bende çatı muaynesinden korkuyorum aslında 😞 salı mi gitsem Perşembe mi diye düşünüyorum 🤭
Umut200120 ozgeenur tam 40 +0 oluyorum daha doğurmadım ayrıca kaynanamın bi doğurmayı beceremedin demesinden de biktim yarın gidicem doktora inşallah bir şeyler söyler artık doğumu mu başlatır sezeryan mi der bilemiyorum
Huzursokagi @balkanesra# balkanesra benimde bel ağrısı ve ara vuran kasık ağrısı özellikle sürekli tuvalettw oturasım geliyor düşünün çünkü bazen adım atsam geliyor 🤭 gece aynıyım bende erken yatma devri biteli baya oldu ☺️ Sabaha karşı rahatlıyorum elhamdulillah