Fasulyeninannesiii ozgeenur 38+6 tık yok doktor hem suyu azalmis sinirda dedi hem kendi gelmezse suni veririz dedi sacmalik resmen ozamana kadr suyu dayanacakmi icime kurt dusurdu
Melisinannesii mceniz benimde 40+3 bügün. Hiç bir belirti yok. Gittikçe umudumu kesiyorum, çarşamba suni sancıyla doğumu başlatcaz dedi doktor :(
1prend1prenses ozgeenur 39+2 de dün doğum yaptım suni takıldı ama kendi Sancım gelince çıkarttılar geri 1 saatin içinde doğurdum çok şükür Rabbim herkese Hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar 🖐️🥰
Berrasiner Labaysenur aradan 5 yıl geçti aslında baya oldu, doktor 39 haftaya ne kadar yakın olursa o kadar iyi dedi valla 38+4 de falan alınıcam doğuma 😊
Tekitakume Yarın 39+0 sezeyan olacam bizim hikayemizde de yarın bitecek yada başlayacak mı desek 🥳🥳🥳🤗
Gozdemalgac ozgeenur yok doktorum salı gününe kadar gelmezse biraz suni sancı vereceğim dedi acaip korkuyorum
Faffabay Gozdemalgac ay inşallah kendi gelir yaa benimki de haftya salıya kadar beklerim yoksa suni dedi kendi sancımızla doğuralım inşallah 🙏🏻🙏🏻