Serez 38 oldum ne açılma var ne nişan nede su , dönmedi bile bebiş ve çok yukarda ben kesin normal doğuramıcam anacım 🙈😬😬
Labaysenur Berrasiner işte benimde başta kaşınmaya başladı şimdi acıyor aradan ne kadar geçmişti senin 😬
Berrasiner Labaysenur aradan 5 yıl geçti aslında baya oldu, doktor 39 haftaya ne kadar yakın olursa o kadar iyi dedi valla 38+4 de falan alınıcam doğuma 😊
Kockbra Nur3955 tıpkı benim gıbısınız doktorum pazartesi sabahtan gel suni ile baslatcaklar denıc3z dedı olmazsa sezeryan 🤲
aslimutlu1 Busra221 bebegim hep uyudu sancilar 100 u goruyordu.ama bebek uyudu kalp atislari dusmeye baslayinca zorunlu sezeryana donduk.
TahaninAnnesi Biz de 37+2 olduk agrilar var ama baska bisi yok. Bir de doktorum erken gelebilir bebek diye beni 33. haftamda izne ayirdi progestan kullandim 35 i tamamlayincaya kadar. Sanirim simdi de bebegim gelmiyorum iste diyor bize😁😁
Semcan 38+1 deyim.6 gün sonra yani 23 ocak sezeryan. yalnız bugün hiç olmadığı kadar kıpır kıpır ve aşağıya aşırı baskı yapıyor. Normalde son haftalar hareketler azalır denir ama benim ki tam tersi😂🤭Bekleyecek mi bakalım oğluşum🐣
Gulmartin ozgeenur günümüz aynıymış ama benim cadının gelmeye niyeti yok gibi 🤦🏻♀️ Sizde durum nasıl 😬
Fasulyeninannesiii ozgeenur 38+6 tık yok doktor hem suyu azalmis sinirda dedi hem kendi gelmezse suni veririz dedi sacmalik resmen ozamana kadr suyu dayanacakmi icime kurt dusurdu