Eceoyku ozgeenur 39+5iz bugün nst de 50 ye kadar sanci çıktı pazartesi tekrar kontrol bakalım nolcak 20 dakikaya bi falan sanci giriyor 🙄
Arminin Saresidra hayırlı olsun öncelikle sıkıntı mi oldu acaba bebeginiz tarihinden çok daha önce doğmuşda bilgimiz olsun diye soruyrm
mathsmom 38+6 ve yarın 39+0,çok hafiften vajinal batma bel sızlaması var gibi şuan ama dr kontrolüm yarın, bu gece doğurmazsam iyidir 😅
ozgeenur mathsmom doğurursan iyidir ne güzel işte ben herşeye doğummu başladı diyorum ama bisey yok daha😂
mathsmom ozgeenur yarın bir gitsem de doğum başlamış dese ne güzel olur haklısın randevum 13.30da, gecenin 3ü 4ü gibi sancılanırsam diye tedirginim 🤩 doktoru ara haber ver yola çık falan 😅🤷🏻♀️ 45dk uzaktayım doktoruma
ozgeenur mathsmom gidene kadar anca zaten hemen doğumami alacaklar sanki belli olmaz tabi de benimki 10 15 dk ondan rahatım herhalde 🤭🤭😂😂
Kvsryld 37+3 hastanede gözetim altındayım kasılma var sancı yok her an doğurabilirim sezaryen olacak zaten.
ozgeenur Kvsryld bebeğin çok kasilmasida doğum belirtisi degilmi bizimde kasilmalarimiz sıklaştı çünkü
Busra5341 Bugun kontrolumuz vardi 37+2yiz tansiyonum cikti heyecandan . Sonra takip yapildi dustu normale dondu . Ama 39haftaliga gun vermisti simdi 23ocakta alcak beni 38haftalikken olcaz cok heyecanliyim 🙈 bide vajinamda hafif hafif sizilar hissdyrm boyle bir degisik
Nuraslanklc ozgeenur he valla bugün hastaneden çıktık eşim annesini aramış diyorki bi doğuraydı artık kurtulsaydık🧐 izin kullanacağım diye doğurmamı 4 gözle bekliyor birde annesine dediğine bak taşıyan benim yaşayan benim ben bu kadar şikayetçi değilim😅onlara ne oluyorsa