Nuraslanklc ozgeenur he valla bugün hastaneden çıktık eşim annesini aramış diyorki bi doğuraydı artık kurtulsaydık🧐 izin kullanacağım diye doğurmamı 4 gözle bekliyor birde annesine dediğine bak taşıyan benim yaşayan benim ben bu kadar şikayetçi değilim😅onlara ne oluyorsa
Nuraslanklc ozgeenur 😂ne bileyim telefon açmıyorum son zamanlarda nefret geldi doğurdunmu sorusundan😏
_berivan1404 38+4 olucaz birazdan 🐇 benek çok hareket edip kasılıyor karnım ama ne zaman gelir bilemiyorum 🐣
Nur3955 39+5 oldum pazartesiye kadar sancım gelmezse suni sancıyla doğum yapicam sanırım adet tarihime göre 20 Ocak çıkmıştı Dr pazartesi gel dedi şansa Dr izinliymis başka Dr var ne olacak bilmiyorum iki büklüm yürüyorum bacaklarımda kasılma oluyor
Kockbra Nur3955 tıpkı benim gıbısınız doktorum pazartesi sabahtan gel suni ile baslatcaklar denıc3z dedı olmazsa sezeryan 🤲
Labaysenur ozgeenur pazartesi allahın izniyle doğumum 38+5 olmuş olucak,benim ilk bebeğimde sezaryandı tek şikayetim dünden beri dikişlerim acıyor 😒
Berrasiner Labaysenur benimde eski dikişlerim çok kaşınmaya başladı 36+6yım 37 diyelim yani 😂 30 ocakda doğum zamanını verdi 12 gün kaldı yani niye böyle kaşınıyo anlamadım. Bide iyice hissizleşti dikiş bölgem
Esrkdm Bende 38+3 olucam birazdan karnım ağrıyor belimde biraz ağrıyor bebiş kendini kasıyor bilemedim 😕
Mervee07 37+5teyiz bizde bir sorum olacak son zamanlarda çok hareketli aslında yeri daraldığı için hareketinin az olması gerekmez miydi sizinkiler de öyle mi ? Ya da kasılma mı benim hareket dediğim çözemedim 🤷♀️
ozgeenur Mervee07 evet hareketleri daha çok aksine 😂kasılma bebeğin bi tarafa toplanması oluyo O an birazda canın yanıyo gibi oluyo zaten
Havva-6128 Mervee07 37+6 ‘yız, bizdede durum aynı hareketleri fazla şaşırıyorum söylediğin gibi aslında yeri daraldı☺️ . Günde 30 civarı karnım çok sertleşiyor sancımda oluyor ama düzenli değil
Arminin Saresidra hayırlı olsun öncelikle sıkıntı mi oldu acaba bebeginiz tarihinden çok daha önce doğmuşda bilgimiz olsun diye soruyrm
KbrCry 39+0 oldum gece 00.00 itibariyla. 3 gun once muayene oldum 2 cm acilma vardi dün de nişan geldi ama hala gelmeye niyeti yok 😑
ozgeenur KbrCry nişanın geldiğini anliyomusun ya akıntıyla felan karıştırma ihtimali varmi yoksa o cok farklimı
KbrCry ozgeenur akıntıdan farkli canim daha yoğun kivami var ve buyuk geliyo yani. Bide kan gibi bisey oluyo icinde ama herkeste oyle olmuyomus. Nişandan sonra benim uzun uzun akinti gelmeye basladi sümüksü oda nisanin devamiymis arastirdigima gore. Bu hamilelik beni doktor yapacak artik okadar cok arastiriyorum ki😂