aaoksuzoglu TunarinAnnesi rabbım yardımcın olsun üzülme ınsallah veren rabbım alan da gene verir ınsallah🤲🏻
TunarinAnnesi Bsrlmnemr Korku iyi bişey aslında ihtiyatlı olursun dert etme İnşAllah sağ Salim gelicek 🤲
TunarinAnnesi Ebaki Allah razı olsun canm Veren Rabbimin takdiri Allahım hepimize sağ Salim evlatlar versin İnşAllah 🤲
TunarinAnnesi Betulsna Allah razı olsun canm çook çabalamişdim bu bebek için Kısmet Takdir İlahi Rabbim hepimize sağlıklı evlatlarimizi kucağimiza almayı nasib etsin İnşAllah 🤲
Betulsna TunarinAnnesi Amin cnm Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş dua edicem sana 🤲
Mucizem_6161 TunarinAnnesi Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eylesin..Allah yardım eylesin inşallah 🤲
TunarinAnnesi Dlktpl iyi olmağa toparlanmaya çalişiyorum psikolojim çok bozuldu vücudumda ( göğüslerime süt gelmeye başlamişdi karnım çıkmışdı şimdi geri çekilmesi için 40 gün lazm doktor aynı lohusa gibi koru kendini dedi
Papatyam2017 TunarinAnnesi yaaa canım 😞😞😞 çok geçmiş olsun... Bende dusukler yaşadım.4 tane iğne kullnıyorum ama kesin birşey demiyorlar:( enson ki kurtajdan 2 ay sonra kaldım hamile
TunarinAnnesi Papatyam2017 Canım İnşAllah senin gibi 2 ay sonra yine kalırım hiç alişamiyorum yokluğuna her sabah elimi karnıma koyup dualar ediyordum şimdi sabah olmasın istiyorum 😢Takdir ilahi İnşAllah sağlıklı gebelik istiyorum tedavi altında
Mucizemm25 TunarinAnnesi çok geçmiş olsun bende 4 tane düşük yaptım sebepsiz denildi kan pıhtılaşması var son iki tanesinde kan sulandırıcı iğne kullandığım halde kaybettim😥 Allah hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah 🤲
TunarinAnnesi Mucizemm25 Allah razi olsun kuzucum ah nasıl dayanır kalbimiz bi anlasalar keşke 😢Anne kalbi oldu kalbimiz şimdi toparlanmasi zor rabbim hepimize sağlikli evlatlar hamilelikler nasıp etsin İnşAllah 🤲
Dlktpl TunarinAnnesi bnmde aynısı basıma geldı goguslerıne lahana yaptaklarını dondur cnm soguk ama koy bn oyle yapmıstm dostınex verır dr un cok ıyı anlıyorum senı
Aysehamit TunarinAnnesi bende dün kürtaj oldum kalbi durduğu için Cok zor mus 😔😔😔 her aklima geldikce ağlıyorum doktor 6 ay bebek önermiyoruz dedi ama kürtaj dan 1 2 ay sonra hamile kalanlar var mis hakkımızda herşeyin hayırlısı olsn size de geçms olsun 🙏
Papatyam2017 Aysehamit ben de.son kürtajımdan sonra 1 ay korun dedi 2.ayda kaldım zaten.belki kucuk olduğundan 2 aylık falandı
TunarinAnnesi Aysehamit Kader arkadaşim üzülme cennete gitdi bebeklerimiz İnşAllah Rabbim yine gönderir bize kısa zamanda