Tugba_ilhan TunarinAnnesi canım çok geçmiş olsun bende 17 haftalık bebeğini.gecen.martta kaybettim suyu bitmişti sancı ile.dogum yaptım.sonra kürtaj oldum çok zor anlıyorum ama.rabbim sabrını versin ben düşükten 3 ay geçtikten sonra tekrar hamile kaldım.simdi 27 haftalık hamileyim rabbim sanada hayırlı sağlıklı versin inşallah
TunarinAnnesi Tugba_ilhan Allah razı olsun canm sağ Salim dünyaya getir bebeğini İnşAllah güzel anne dualarini eksik etme nolur 🤲
[silindi] TunarinAnnesi O kadar üzüldümki hamile kaldigini gorunce cok sevinmistim simdi dualarim seninle canım insallah kısa surede atlatırsın Allah yine nasip eder bi bebek sana 😔😑
TunarinAnnesi [silindi] Çook sağol canm Allah razı olsun Rabbim evlat kokusunu içimize çektiğimiz günleri göstersin hepimize İnşAllah 🤲😔
TunarinAnnesi Aysehamit Kader arkadaşim üzülme cennete gitdi bebeklerimiz İnşAllah Rabbim yine gönderir bize kısa zamanda
MerveNural TunarinAnnesi yemin ederim bakiyordum ara ara ismini aratip cok mutlu oluyordum bugun hic beklemedigim anda bu postu gördüm cokkk uzuldum
Dilek2020 Size acınızı hafifletecek mucizeyi en kısa sürede nasip etsin yaradan🙏🏻 Benimde bir kaybım var şuan tüp bebekle hamile kaldım yaradan kalplerimizi görsün kucaklarımızı doldursun 🙏🏻 Meleklerimiz bizi en güzel yerlerde bekliyor eminim..
TunarinAnnesi Dilek2020 sağ Salim dünyaya göz açsin meleğin İnşAllah banada dua et olurmu kuzum Çok aci çekdik rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşAllah 🤲
Tugba_ilhan TunarinAnnesi amin canım Allah razı olsun inşallah sende hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canim
Anneincili TunarinAnnesi iki kere kurtaj oldum. Ve ne zaman istersem o zaman yine hamile kaldm. şimdi 19 haftalik hamileyim.Suanda hem coraspirin hemde enox igne kullaniyorum. İcini ferah tut. Yasamiyorsa sağlıklı degildir. Ben hep boyle inandim.
Anneincili TunarinAnnesi olur olur. Ben normalde cok pimpirikli bir insanimdir. Ama kürtajdan cikip kahvaltıya gittgimi bilirim.. Allahm sağlıklı hayirli evlat versn. Kucagina alana kadar kimsenin garantisi yok
Aso1212 TunarinAnnesi ilk gabeliğim boş gebelikti kese var bebek yoktu 8. haftada kürtaj oldum 3 ay sonra gebe kaldım şimdi şükür allaha 11 haftalıgım insallah rabbim tez gunde yıne nasıp eder sana üzülme isyan etme neden dıye kendini yeme stres yapma olur yıne sadece dua et sabret bana süprz gibi oldu gebeliğim 😘
Gigy TunarinAnnesi suçlama canim ben de çok yaptım Hayırlısı böyleymiş demek lazım zor da olsa ,Doktoru değiştirdim ben de gerçekten yeniden doğdum,öneririm sana da değiştir bence
Glcnazz10 TunarinAnnesi gecmis olsun canim Allah yardımcın olsun insallah tekrardan en kısa zaman da hamile kalırsın ve saglıcakla kucağina alırsn
vuslatim34 TunarinAnnesi ah kuzumm nasıl üzüldüm yaa😣 senle aynı zamanda yumurta takibi yapıyorduk çok sevinmiştim senin tuttu diye.Vardır elbet Rabbimin bir bildiği.InşaAllah en kısa zamanda tekrar hamiş olursun.
TunarinAnnesi vuslatim34 Sağol canm kısmet değilmiş Rabbim İnşAllah yine verir yeni başdan heves olsa keşke 😔
cnnkmrc TunarinAnnesi Cok uzuldum gecmis olsun ins en kisa surede yine nasip eder allahim saglikla kucagina alirsin bu sefer bende 11 haftalik oldum cok korkuyorum kalp durmasindan hic bir belirtisi olmuyormus doktora giderken kotu bisey soylivek diye korka korka gidiyorum
TunarinAnnesi cnnkmrc öyle düşünme canm tahlillerini zamanında yaptir kan sulandirici ilaç ya iğne Yap her hafta ultrason yap kanını takip et İnşAllah sağ Salim gelir bebişin