Ftmnrr Cerenim bir bardak içsem tuvalete cıkıyorum ve daha 9 haftalıgız normaldede ıdrara sık cıkan birydim ama artık bıktım tuvalete gitmekten
mavipapatya Ftmnrr Aynen 2bucuk iyidir çünkü süt meyve suyu vs tüketiyoruz onlardanda sıvı oranını karşılıyoruz 🤗
GulinMert Ftmnrr ben zaten çok su içen biriydim. Az içtiğim zaman hemen ısrar yolu enfeksiyonu oldu hamilelikte. Bu yüzden 4 kesin içiyorum
NisaMomy Ftmnrr bende içemiyorum hem psikolojik hemde midemi hala bulandırıyor içtikçe kusasım geliyor, çok şey denedim ama olmuyor keşke içebilsem😒
Bugleminannesi Ftmnrr kum döküyorum bı de idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyor bu yüzden çok içiyorum . Az ictigimde sorun yaşıyorum
Nml06 Ftmnrr Aç karnına ve çok şişken de içmeyin..suyu hafif mevsim meyveleriyle ya da limonla tatlandırabilirsiniz. Hiçbiri olmuyorsa suyunuzu değiştirin farklı markalara yönelin bazen suyun pH değerinden ötürü tadı da içilecek gibi olmuyor.
Ftmnrr https://hizliresim.com/kMV77A Ne kadar içtigimi biliyim döye 1.5 luk su aldık bi tane bitirebiliyorum hepınıze maşallah valla 👏🏼👍🏼
Nml06 Ftmnrr Portakal da yakışıyor, yaz olsaydı frambuaz, mor erik, taze nane diyebilirdim. Portakalı da bütün olarak atmıyorum zarını alarak küçük parçalara bölüyorum o şekilde
ozgens Ftmnrr hergün 4 litreyi tamamlamaya çalışıyorum . Eğer 4 litre içmezsem yemek çok yiyorum sırf bu yüzden sürekli elimde 500mlik bardakla geziyorum
Ftmnrr ozgens o benımde aklımda daha büyük bi bardak edinirsem doldurdugumda bir bardagı bitiririm diye düşündüm
mavipapatya Ftmnrr İçebildiğin kadar iç yavaş yavaş canım mideni bulandırma 🤗 ben günde 2 bardak su içmeyi unutan kişiydim ama konu bebeğim olunca sağlık olunca alıştım. Bir anda olmadı ama alışıyorsun 🤗