Misssimsek Ftmnrr 2 buçuk içmeye çalışıyorum en az. Hem bebeğim için hemde çatlak sorununu içten çözmek için
Nml06 Ftmnrr Merhaba, hamilelik öncesinde de günlük en az 2lt su tüketen biriydim, hamilelik sonrası 4lt içtiğim günler oluyor. Mümkün olduğunca çok tüketiyorum💧
Cerenim Ben günde 3 litre su içiyorum ama çok şişiyorum ama içmek zorunda olduğum için zorla saat akşam 9 a kadar içmiş oluyorum 3 litreyi yoksa gece sürekli kalkmak zorunda kalıyorum tuvalete😤
Ftmnrr Cerenim bir bardak içsem tuvalete cıkıyorum ve daha 9 haftalıgız normaldede ıdrara sık cıkan birydim ama artık bıktım tuvalete gitmekten
mavipapatya 2 bucuk 3 litre su içiyorum. + Meyvelerden ve diğer sıvılardan ekstra alıyoruz zaten yeterli oluyor 🤗
Fidan3594 Ftmnrr 2 buçuk içiyorum yaklaşık. çok içmekte böbreği yoruyormuş çay kahve vs oradan da sıvı aldığımız için sanırım yetiyor
zelis63 Ftmnrr normalde günde 1 2 bardak zorla içerdim ama enfeksiyon çıktı bende ondan sonra alıştım en az 2 litre su içiyorm gün içinde yemekle ayran falanda çok tüketiyorum
Nml06 Ftmnrr Aç karnına ve çok şişken de içmeyin..suyu hafif mevsim meyveleriyle ya da limonla tatlandırabilirsiniz. Hiçbiri olmuyorsa suyunuzu değiştirin farklı markalara yönelin bazen suyun pH değerinden ötürü tadı da içilecek gibi olmuyor.