Nml06 Ftmnrr Portakal da yakışıyor, yaz olsaydı frambuaz, mor erik, taze nane diyebilirdim. Portakalı da bütün olarak atmıyorum zarını alarak küçük parçalara bölüyorum o şekilde
Ftmnrr ozgens o benımde aklımda daha büyük bi bardak edinirsem doldurdugumda bir bardagı bitiririm diye düşündüm
Ftmnrr Sizler hangi marka su tüketiyosunuz erıklı kullandık hayat kullanıyoduk en son onada iyi değil dediler eşim abantla kayın almaya basladı bazı sula cok şişiriyo rahatsız ediyo bizi abantla kayında bu olmadı onlara devam ediyoruz ama bilemedim
mavipapatya Ftmnrr İçebildiğin kadar iç yavaş yavaş canım mideni bulandırma 🤗 ben günde 2 bardak su içmeyi unutan kişiydim ama konu bebeğim olunca sağlık olunca alıştım. Bir anda olmadı ama alışıyorsun 🤗
Ftmnrr mavipapatya kesinlikle öyle zaten kendımız içinde faydalı ama bu bulantılar yuzunden cok dıkıntı cekıyorum
Naime4049 Ben hiç içemiyorum günde iki bardak üç bardak içmem gerekiyor biliyorum ama içemiyorum midem bulanıyor bu çok zararlı biliyorum ama peki nasıl su içebilirim öneriniz var mı
Busraae Naime4049 bende basta içemiyordum canım küçük şişelerden aldım o şekilde alıstım kendime sınır koydum günde 4-5 şişe içiyordum o şekilde alıstım hem şişede daha kolay bitiyor su
Busraae Ftmnrr suan 37 haftalıgım genelde günde 2 litre 1 bucuk litre içiyorum. Bebegin suyu gayet iyi cok şükür bi sıkıntı cıkmadı hiç su konusunda
Ftmnrr Naime4049 dilim limon dilimlenmiş elma kabugunu soyup portakal sürahinin içine falan yapabilirsiniz
zengooo Cerenim asla öyle bişi yok üroloji doktorum dedi.su meyve suyu ayran soda hepsi su yerine geciyo