Damlaselvi41 Aranızda geç döllenme olan varmı arkadaşlar benim son adet tarihime göre 6 haftalık olmam gerekirken ultrasona göre şuan 5 haftalıkmış
Meruss Damlaselvi41 bende bugün gittim geç döllenme benim ki 5+2 olmam lazım fakat daha 4 haftalık bile değil anca dedi baya gec dölenme olmuş dedi doktor
Cemrealya_ Meruss Bsrlmnemr Damlaselvi41 Kbrkrtt @Meru @Anka386 @edatmr @inancin_annesi @DidemEruncu @Crescent96 @Brcrtny kızlar bakar mısınız bugün doktora gittim değerim 980 cıktı ama kese gözükmedi doktor erken dedi, coraspin ımom ve progestan verdi, sizce bu değerle görmemem normal mi
edatmr Cemrealya_ ben öğrendiğimde 350 gibi Bi değerdi Bi hafta sonra gitmiştim ilk muayeneye o zmn görmüştü doktor. Yani erken olabilir
Damlaselvi41 Cemrealya_ 1500 lerde fln görünüyor diye biliyorum içini ferah tut canım doktor erken demiş zaten bi hafta 10 gün sonra git
Bsrlmnemr Cemrealya_ görememiş olabilir canım ben ilk öğrendiğim zaman 146.9 Du betam 6 gün sonra gittiğimde gördü 2 günde 2 katına çıkıyor dersek en az 1200 gibi bi civarda görüldü kese
Kbrkrtt Bu konuda daha bilgim yok canım bende şuan 6+2 yim göremez vs diye biraz daha bekliyorum ki kalp atışıyla keseyi kesin göreyim.Haftaya tekrar gidip görürsün allahn izniyle🙏
Beklenenmucizem Bsrlmnemr bizde geçen salı günü gittik keseyi gördük. Yarın kontrol var. Mide bulantısı var . Hep tokum sanki
Bsrlmnemr Beklenenmucizem bende de o tokluk hissi çok fazla var. Vitaminsiz falan kalmıyım diye yiyorum ama mide bulantım yok.
Beklenenmucizem Bsrlmnemr ben çatlama iğnesiyle gebe kaldım adetten 2 hafta sonra hesaplanıyor. Yanı 5 6 haftalik
Yagmurkoksal61 Bizde dün gördük kesemizi doktor 2 hafta sınra kalp atışlarnı duymaya çağırdı❤️ son adet tarihim 13 aralık Mide bulantım başlamadı umarım hiç başlamaz🤩
Bsrlmnemr Yagmurkoksal61 benimde son adet tarihim 10 aralıkta bizim seninle zamanlar hemen hemen aynı gibi 2 hafta sonra ben de gidicem inşallah kalp atışı için inşallah güzel haberler alırız tüm anne adayları olarak 🌸 mide bulantısı bende de yok çok nadir çok su içtiğim zaman midemde hafif bişi oluyor sonra geçiyor. 6. Veya 7. Haftada falan başlar dediler bakalım göreceğiz :)
Yagmurkoksal61 Bsrlmnemr inşallah bebişlerimizin kalp atışınıda duyarızz ❤️ Güzel bi hamilelik geçirirz tüm anneler olarakk
Nimet_Gamze34 6+4 benimde. 1 2 haftadır bulantılarım başladı. Midem yanıyor başım ağrıyor sürekli uykum var yatasım geliyor. Bir dahaki kontrole ilaç isticem bende doktordan. Bulantılar baya zorluyor.