d190516 Bsrlmnemr 4+3 haftalığız 2. Gebeliğim bi oğlum var 6 aylık sayılır 😊henüz doktora gitmedim 7 haftaya yakın gdiicem çok şükür hiç bi şikayetim Yok oğlumda ilk günden beri mide yanmam oluyodu bunda hamile değil gibiyim
Bsrlmnemr d190516 rabbim iki evladını da sana bağışlasın :) valla bende göğüs hassasiyeti ve uyku hali olmasa hamile değilim derdim🙈
d190516 Bsrlmnemr amiin cümlemizin evlatlarını bağışlasın 💛şimdilik bişey Yok ama belli de olmaz tabi 🐣analık bu katlanıyoruz bi şekilde benim oğlanda hamile kaldığım gün bi başladı doğurduğum gün bile midem yanıyordu 😄
d190516 Bsrlmnemr saçlı evet ama aşırı değil saçları kıvır kıvır şu an 🙈ama kuzum mercimek tanesiyken bile mide yanar mı onda saç mı olur 😄
Yagmurkoksal61 Bsrlmnemr inşallah bebişlerimizin kalp atışınıda duyarızz ❤️ Güzel bi hamilelik geçirirz tüm anneler olarakk
Cerenn06 Cemrealya_ benim de değerim o kadar çıkmıştı Dr. daha küçük görünmez demişti bugün gittim 6+2 görünüyor ultrasonda karından görünmedi bebiş bi korktum vajinal ultrasondan baktılar çok şükür gördüm kalp atışını bile duydum 😊😊
Elvannur53 Cemrealya_ canım benimde 1294 tü değerim ilk gittiğimde benimde kesem görünmedi 1 hafta sonra gittğimde görünüyordu ☺️ Bence normal yani 🤗
GulcanYvz Kızlar bende 6+3 oldum ağzımda acı bi tat var ne yesem ne içsem geçmiyor bi kaç gündürde bulantılarım başladı inş bu sefer kucağıma alırım 🤲🏻Alırız hepimiz inş