inancin_annesi Bsrlmnemr bende bugun bebişimi gördüm 10+0 ama 10+1 cıktı masallah. cok guzel duygular onu görmek daha baska benımde ilk bebegım cok heycanlıyız. Allah kucagımıza almaya nasip etsin inşallah sağ sağlim hepimizin❤️❤️❤️❤️
Alydemir Bende 6 haftalık oldum midem bulanıyor ama kusma yok kokulara aşırı hassasiyet var midem sürekli kazınıyor gibi değişik 🤭
inancin_annesi Bsrlmnemr ben ilk zamanlar sadece sık idrara gittim geldim. Kasık ağrılarım öyle olmadı. Gögüs hassasiyeti basından beri var ve acıyor o hic gecmedi devam ediyor🙈 Ve vajinal akintilarim oluyor oda hep devam ediyor.
hmyrmom Bsrlmnemr erken daha canım bende diyodum hamile olduğumu anlamıyorum neden normal hamileler gibi kusmuyorum diye ama 7 haftamda bi başladı 12 haftadayım hala ne yesem kusuyorum ☹️
YagizAsyaMom Bsrlmnemr bugün kesemizi gördük doktorumuz 1 aylık dedi ama 🙄 Belirtiler ilk hamileliğimde ki gibi göğüs sızlaması var. Farklı olarak uyku çok yapıyor 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı nasipse 🤲😊
Elvannur53 Benimde son adet tarihime göre şuan tam 6 haftalığız 🤗 dün keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gideceğiz 🥰
Bsrlmnemr Elvannur53 maşallah canım. Sende ne gibi belirtiler var :) bel ağrısı falan var mıı kiii :)
Cemrealya_ Meruss Bsrlmnemr Damlaselvi41 Kbrkrtt @Meru @Anka386 @edatmr @inancin_annesi @DidemEruncu @Crescent96 @Brcrtny kızlar bakar mısınız bugün doktora gittim değerim 980 cıktı ama kese gözükmedi doktor erken dedi, coraspin ımom ve progestan verdi, sizce bu değerle görmemem normal mi