Tuana98 Fasulyeninannesiii merhaba canım bnde 38+4 günlük hamileyim sancim yok yürümek açılma olduğunu sanıyor dum sancı da yapıyor rahmim çok ağrıyor bacak aralarım haraket etmek de çok zorlanıyorum
Fasulyeninannesiii Sudeammar ay rahatliyorum boyle siz gbi bilincli anneler beni aydinlatinca 😊 teşekkür ederim canm
Curlymom Uf bende 40+2 deyim perşembe gitmiştim hiç açılmam yokmuş zaten hareketliydim herşeyi yapıyorum açılma olsun diye artık gelsin ama inş normal olur diyorum Allah biliyor pazartesi tekrar gidicem doktora sancılarım oluyo ama düzensiz
Cimen-gozlu Curlymom ayyy aynıyız gerçekten beni yarın da çağırdı doktor sabah 9:30 da randevum bakalım
Vrlkdr Fasulyeninannesiii canım burda duymuştum çubuk tarçını suda çok az kaynatıp içiyolarmış açılma olmasını sağlıyomuş sancı başlıyomuş dene istersen
Fasulyeninannesiii Vrlkdr denedim canm gecen hafta gunlerce ictm duzensiz sekilde sanci verdi bana baska bi ise yaramadi
Silasahin-1207 Bebeğin kilosunun gerilemesi doğum yakın olduğundan mı acaba benimde bi hafta önceki söylediği kiloyla bi hafta sonra hiç alakası yoktu demekki hiç kilo almamış vermiş dedim vermemiştir gelişimi durmuştur dedi ama hiç birşeyde yapmadı
Vrlkdr Fasulyeninannesiii hadi ya. Hayırlısı olsun diyelim canım. İnşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına