Cimen-gozlu Fasulyeninannesiii bende buralarda durayım 🙄 dün kontrole gittim 40+2 yim suyum azalmış sınırdaymış rahim azinda silinme oluşmamış ama bir cm açıklık var yarın tekrar gidicem gidişata göre hareket edeceğiz dedi suni verseniz dedim suni işe yaramaz silinme hiç olmamış kendi sancın bı gelse dedi bende sabahtan beri 4 km yol yürüdüm belki akşam sancılarım diye 🤦🤦 umarım hakkımızda ne hayırlısı ise o olur ama gönlüm hep normalden yana Allah biliyor
Cimen-gozlu Fasulyeninannesiii aynen aynı durumdayız canım valla doğuma gidiyorum ben dua edin başlığında post açmak istiyorum son günler geçmek bilmiyor 🤦 sende habersiz bırakma kuzum eğer gidersen hastaneye falan 😍😇
Canan06 Fasulyeninannesiii bi hemşire arkadasm var oda sizin gibiydi yokuş çıktım indim aclmam oldu fln demisti size yarari olurmu blmiyorum ama soylemek istedm kilosunada taklmayn suyu azaldığı.için kilosu düşmüş olabilir Hayırlısyla alsaydk bi kucaklarimiza psikolojk anlamda yiprandk
Fasulyeninannesiii Canan06 haklisn cok yiprandik artk hayrlisila bi gelse yavrumuz aslinda bugun duz yokus herturlu yurudum ama ne bilm bel ağrısı haricinde bisy yok
Sudeammar Fasulyeninannesiii bende bir kac kere iç çamaşırımda ıslaklık hissettim suyun seni 1 hafta idare eder gibi dedi eger haftaya gelmezse bebek suni sanci vericez dedi çünkü enfeksiyon kapabilirmiş bebek sıkıntılı yani susuz kalması ben38+2 yim senin kaç haftalık canım?
Sudeammar Fasulyeninannesiii bide kg olayına çok takılma rahat 3 kg olmuştur bence çünkü bana dün gittiğimde 3.550 gr ddi sonra tekrar baktım da 3.350 gr dedi 200 gr daha aşagıda söyledi yani ultrason hiç bi zaman doğruyu göstermiyor kg su 2900-3200 demişse 3 kg rahat vardır ☺️
Fasulyeninannesiii Sudeammar ay rahatliyorum boyle siz gbi bilincli anneler beni aydinlatinca 😊 teşekkür ederim canm
Tuana98 Fasulyeninannesiii merhaba canım bnde 38+4 günlük hamileyim sancim yok yürümek açılma olduğunu sanıyor dum sancı da yapıyor rahmim çok ağrıyor bacak aralarım haraket etmek de çok zorlanıyorum
Curlymom Uf bende 40+2 deyim perşembe gitmiştim hiç açılmam yokmuş zaten hareketliydim herşeyi yapıyorum açılma olsun diye artık gelsin ama inş normal olur diyorum Allah biliyor pazartesi tekrar gidicem doktora sancılarım oluyo ama düzensiz
Cimen-gozlu Curlymom ayyy aynıyız gerçekten beni yarın da çağırdı doktor sabah 9:30 da randevum bakalım
Vrlkdr Fasulyeninannesiii canım burda duymuştum çubuk tarçını suda çok az kaynatıp içiyolarmış açılma olmasını sağlıyomuş sancı başlıyomuş dene istersen
Fasulyeninannesiii Vrlkdr denedim canm gecen hafta gunlerce ictm duzensiz sekilde sanci verdi bana baska bi ise yaramadi
Silasahin-1207 Bebeğin kilosunun gerilemesi doğum yakın olduğundan mı acaba benimde bi hafta önceki söylediği kiloyla bi hafta sonra hiç alakası yoktu demekki hiç kilo almamış vermiş dedim vermemiştir gelişimi durmuştur dedi ama hiç birşeyde yapmadı