Busra5341 Gamm zaten vazgctim cnm baska bi sekilde ayarlcaz bn puseti goturcem pusetsiz sanki cocuk hic guvende degil gibi geliyor
Busrakorkmaz1616 BlgnRb 4.5mılyar dogum dıye bılıyorumm odalar tek kısı ve cok guzel ılgılıler bende orada dogum yapıcam nasıpse bı arkadasım da orda yaptı ordan bılıyorum
BlgnRb Busrakorkmaz1616 ben tamamlayacı sağlık Sigortasıyla gidiyorum kontrollere doğumda içinde benim merak ettiğim ilgi alaka nasıl ebelerin arkadaşın memnunmuydu hastanede personelenden vs
betuloztrk MzyynSrctn benimde songul yapıcı 😇belkide denk geliyoruzdur randevularda birdahiki ramdevunuz nezaman kaç haftalık gebesiniz?
MzyynSrctn betuloztrk aa tesadüfe bak ya 😁 15+4 teyiz. 16 haftalık çağırdı. Cinsiyet öğrenemedik inşAllah bu sefer öğreniriz. Sizin kaç haftalık
HacerAycil Zynpaltnds ocak sonuna kadar dogarsa 2.500 ama dogmazsa zamlardan dolayı 2.750 civarı .doktorumunda %10 indirim yaptirma hakkı varmış .
MzyynSrctn betuloztrk maşallah az kalmış sizin bizde inşAllah görürüz o zamanları hiç vakit geçmek bilmiyo ☺️
Zynpaltnds HacerAycil normal doğum fiyati mi sezeryan mi canım benim o hastanede yüzde 15 indirimim oluyor doğuma 2 ay kaldı ama daha konuşmaya inmedim