Zynpaltnds HacerAycil normal doğum fiyati mi sezeryan mi canım benim o hastanede yüzde 15 indirimim oluyor doğuma 2 ay kaldı ama daha konuşmaya inmedim
HacerAycil Zynpaltnds normal ve zorunlu sezeryan fiyati aynıymış . Istege baglı sezeryan 3000 tl imiş
Senadgo Dibeee 1 ayım var inşallah bebiş biraz daha sabrederse 🙏🏼 Rampia hanıma gidiyorum, nakit 6000 kartla 6500 dediler
Caglagul96 Bende yıldırım doruk fatma hanımı düşünüyoeum giden farmı doğun fiyatları nedir bilgim yok henüz haftaya gidecem
Bernakrc1 MzyynSrctn bende medicabile gidiyorum muayene ücreti 185 lira ama 2020 Doğum fiyatını bilmiyorum henüz
MzyynSrctn Bernakrc1 yaa demek 185 olmuş ☹️ hayırlısı bakalım kaç haftalık sizin ? Songül hanım en son 12de gittiğimde cinsiyeti söylemedi bu hafta inşaAllah söyler
betuloztrk Bernakrc1 2020 fiyatı 3200 den 3.500 olmuş berna hanım :) daha öncede yazığmıstık sizinle hatırladım
betuloztrk Bernakrc1 En son gittiğimizde 185 değildi muayne ücreti 😱artmış sanırım siz nezaman gittiniz?
Ebrars Senadgo esentepeye gidiyorsunuz sanırım? Fiyatlar epey yükselmiş o halde. Geçen yıl arkadaş normal doğum 2750 gibi bir şey demişti sanki.
Busra5341 Ebrars bnde esentepeye gdyrm hala 2750 fiyati ben gecen hafta gttigimde sordum cnim henuz guncellenmedi fiyatlar dediler.
Senadgo Ebrars rampia hanım jimere geçtiği için, oranın fiyatları malesef esentepenin 2 katından fazlaymış 🤷🏻♀️