Busra5341 Kizlar birsey sorcam hastanelerin pusetle cikartma zorunlulugu varmi bebegi? Ya kalabalik olcz hast sanirim ona gore almasammi puseti diye dusundumde
Gamm Busra5341 pusetsiz çıkarmıyor çoğu yer diye duydum kendi doktorunuza danışın. Ama zaten pusetsiz çıkarmak tehlikeli arabayla eve döneceksiniz bebek için riskli değil mi emniyet kemersiz
BlgnRb Nur-94 Medicana da inşallah Doğum yapan ya da doğumdan odalar ebelerle ilgili bilgisi olan varsa bilgi almakta da isterim
Busrakorkmaz1616 BlgnRb 4.5mılyar dogum dıye bılıyorumm odalar tek kısı ve cok guzel ılgılıler bende orada dogum yapıcam nasıpse bı arkadasım da orda yaptı ordan bılıyorum
Ezgibilge Bende Yıldırım dorukta yapıcam son 10 günüm kaldı🥰 doktorum Dilek doğan baş, başka Dilek hanıma giden var mı aranızda??
Busra5341 Gamm zaten vazgctim cnm baska bi sekilde ayarlcaz bn puseti goturcem pusetsiz sanki cocuk hic guvende degil gibi geliyor
betuloztrk MzyynSrctn mrba bende medicabile gidiyorum kısmetse orda yapıcam doğumu.Siz hangi dokta gidiyosunuz? 2020 fiyatı 3.500 oldu geçen hafta bilgi aldık biz.
betuloztrk MzyynSrctn benimde songul yapıcı 😇belkide denk geliyoruzdur randevularda birdahiki ramdevunuz nezaman kaç haftalık gebesiniz?
Bernakrc1 MzyynSrctn bende medicabile gidiyorum muayene ücreti 185 lira ama 2020 Doğum fiyatını bilmiyorum henüz