Kockbra Pamukeller hıc onemlı degil ben 54 le kaldım 20 kılo aldım suan 74 üm (39+3um) ve fazla durmuyor diyorlar ama yemezler canım aldım ilk zamanlar bende kafaya taktım ama bos gercekten veririz okdar bebek bakıcaz kosturcaz canımız sag olsun 😅🤦♀️🤭
Asrinayaz Feyza_Anne cnm en fazla 2 kilo verdim ama oda bi ay verdiysem bi ay geri aldım oynuyordu kilom ama öyle çok kilolar vermedim sağlıklı beslenince herşey oluyor 32+5 ken gittiğimde oğlum 2 kiloydu 👍🏻Boyu suyu herşeyi iyi 👍🏻
Ysssm Bende 21 haftama yeni girdim 5 kilo almışım çok üzülüyorum daha yolun başında bu kadar kilo birde 63 ile hamile kalmıştım 68.200 ü görünce şok oldum kızlar 😀
Asrinayaz merininyavrusu canm 65 teydim bi ay 64 düştüm geri 65 oldum sonra tekrar 63 e düşüp 65 oldum kasım ayından beri kilo almıyorum ebeye sordum o da bebeğin kilosu iyiyse bi sıkıntı olmaz dedi ki oğlum 32+5 ken 2 kiloydu haftasıyla uyumlu kemik gelişimi feln çok iyi dedi doktorum 🤷🏼♀️Ki ben öyle hamileyim diye oturup her şey yemiyorum sebze et protein besleniyorum şekerim çıktı ekstra yürüyüş yapıyorum tatlı 5 parmağımı geçmez ekmk tek sabahları tüketiyorum ve kepekli ekmk yiyorum makarnayı bile yemiyeli aylar olmuş geçen yaptım 😂
Minikkalp4167 Zeyk bende ayniyim bugun 33 hafta oldum.12 13 kilo aldim sanrm.biz bu gidisle 20 leri cok rahat goruruz
Esracan16 27+1 haftadayız 10 kilo almışım ekmeği kes biraz dedi doktor. 63 hamile kaldım 73 oldum.. inş veririm ☺️
Seda5892 Pamukeller toplamda 23 kilo aldım doğum yapalı 4 ay oldu 16 kilosu gitti ne alıyorum ne veriyorum diyette yapamıyorum bakalım 🤣
Gizembayb Bende 13+2 günlüğüz kilom 60 56 kiloyla hamile kaldım daha 3 aylıkken bu kadar kilo olursa 80le doğuma gireriz sezeryanıda normalide zorlastrrsın dedi doktor korkuyorum ama canım cok tatlı idtiyor napcamı bilmiyorum
Zeyk Minikkalp4167 görmemeye calisiyorum ama elimde olmuyo ki bide bırakıp kendimi yesem 😬😬 düşünemiyorum bile