Tugbasentrk12 Pamukeller 27+ 2 hamileyim bu gün tatonoz aşısı vuruldum 75 ile hamile kaldim şuanda 77 kilo olmusum 😌
Gizembayb [silindi] tatlı krizlerine son vermezsek daha cok alıcaz sanırım sonra nasıl veririz malum😊😊
kitapkurdu Pamukeller en son 22de gittik kontrole daha hiç kilo almamıştım. 🙊 ama 2 haftadır çok güzel yiyorum kesin aldım 🤷🏻♀️
RabiaOkan Pamukeller Yaaa ben de 18. haftadayım ve hiç kilo almadım. Böbürlenmek için yazmıyorum aksine ben de neden kilo almadım diye tedirginim?
wita Pamukeller 29 haftaya kadar 3 kiloyla kapadım 32. Haftada 10 kilo oldu 😂 suan 34ü bitiricem 34+6 yim korkuyom tartiya cikmaya 😁
Misssimsek Pamukeller 13 haftalıgim 53 le hamile kaldım 56 olmuşum. Bebeğim sağlıklı olsun da doğuma 150 kilo gitsem de sorun etmem bi şekilde verilir nasıl olsa 🙈😂
bulutsmomm 38+2 yim 64le başladım 81im doğumdan sonra hızlıca veririm inşallah çok canım sıkılıyor insanların laflarına inatmış gibi herkes on defa çok kilo almışsın vah vah tüh tüh yapıyor 😓
Byz91 Pamukeller valla emzirme döneminde biraz dikkat edersen verirsin hepsini korse falan da kullanırsın inşallah gider. Ben ilkine 55 le kaldım 73ü gördüm ve şimdi 2.gebeliğim 57 başladım 15 haftalık ama 4 kilo falan aldım sanırım tartılmadım daha.
Gizembayb [silindi] gercekten öyle bende durduramıyorum valla belkide bebiş iatiyor detip dwyip yiyorum😊😊
[silindi] Zynpaltnds bende kendimi durdurabildigim kadar durduruyorum 7.ayima girdim az kaldı insallah daha fazlalasmadan doğumu atlatabilirim🐣
Bsecill Pamukeller 38+4üm 8 kilo aldım. Verirsin canım emzirirken 2 saat spor yapmış gibi kalori yakımı oluyormuş vücutta dönersin eski haline endişelenme 😊
Zeyk Minikkalp4167 görmemeye calisiyorum ama elimde olmuyo ki bide bırakıp kendimi yesem 😬😬 düşünemiyorum bile