Pamukeller 22 haftalık olduk. 58 ile başladım 65 kiloyum sizler ne durumdasınız? Fazla mı napmalıyım? Veremem eski halime dönemem diye cok korkuyorum 😞😞 benim gibi olan var mı
Mgtl Pamukeller 29 haftalık gebeyim ve 10 kilo almışım. Bugün öğrendim 5.30 aya kadar hiç almadım düşün ne kadar kısa sürede aldığımı ☺️ neden vermeyesin kız korkma biz kadınlar nelerin üzerinden geliyoruz kiloda neymiş 😂🥰
Busraae Pamukeller 37 haftalıgım 13 kilo aldım toplam dogurmazsam daha da alıcam galiba 😊😊 insallah eski halimize dönebiliriz 😊
Pamukeller Asrinayaz ne yaptınız nasıl oldu o ? Bebek zaten 3 kilo geriye bi sürü şey var. Nasıl öyle olabildi? En basitinden göğüslerin ağırlığı bile artıyor ?
Sabirsiz_Anne 26+1 günlük olduk bizde 50 ile hamile kaldım 2 gün önce kontrolüm vardı 65 olmuşum 🙈🙈 ama çok sıkıntı yapmıyorum zaten istiyordum kilo almak bebislerimizi sağlıklı olsunda kilo verilir elbet 🤗🤗
Asrinayaz Pamukeller valla inan bende anlamadım en son 32+5 te gittim ve almıyorum garip bi şekilde bünyeyle alakalı sanırım ama hamilelik şekeri var bnde ekmk kepekli yiyorum hamur işi tatlı yok sebzeyle etle ve süt ürünü geçiyor doğumum bi tane hamilelik kıyafetim yok 😂İnan bnde anlamdım nasıl oldu 😂
s_koc Pamukeller var canım ben de 22. Haftamda 8 kilo aldım bebek açıdan sıkıntı yoksa doktor uyarmadıysa üzülmeyin onlar iyi olsun biz veririz 🙏🏻
Fikret_kayra Pamukeller bende 58 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum on gün sonra doğum yapicam 38 haftaligim 😁
Asrinayaz Feyza_Anne cnm en fazla 2 kilo verdim ama oda bi ay verdiysem bi ay geri aldım oynuyordu kilom ama öyle çok kilolar vermedim sağlıklı beslenince herşey oluyor 32+5 ken gittiğimde oğlum 2 kiloydu 👍🏻Boyu suyu herşeyi iyi 👍🏻