Merhaba kızlar. Bebek bakım çantası olarak önereceğiniz sayfa site ya da marka var mı?
Bebek bakım çantası
deletedmom259 e bebekten kamuflaj sırt çantası aldım 200 liraydı 100e düşmüş markası baby mom biraz büyük ölçülü olanını aldım 120 ye geldi çok beğendim içine ben bile sığarım lütfen bak dediğim çantaya çok hoş hem altın sarılı hemde pembe renk detaylı olanları var çok memnun kaldım ben 😋😘
Ummuhumeyra tek renk düşünüyorum aslında :)
deletedmom259 çok renkli karışık bir şey değil ama gene de bakabilirsin tek renk de bir sürü çanta modeli var indirimdeler
deletedmom259 https://urun.n11.com/bebek-bakim-cantalari/anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-1-yil-garantili-yerli-urun-hediye-P340528864 çok kaliteli ürün tavsiye ederim bir yıl da garanti veriyor
Gzd_ siz kullandınız mı
deletedmom259 ben biraz önce aldım 77 liraya düşmüştü gri renk çok şık duruyor
deletedmom259 bu e bebekteki baby mom gökkuşağı çantaları da çok hoş fiyatda çok uygun ben aldım içi geniş baya kullanışlı duruyor çok çok iyi bence bakın isterseniz
Nevinnn bakayım :)
Siyahi ve grisi var ben grisini aldım çokta hoş
deletedmom259 baby mom e bebek markası olan 37liraya çantalar var cok hoş ben lacivertini bulabildim ama çok geniş ve kullanışlı geldi bana.
deletedmom259 Geçen gün forumdan bir arkadaşın tavsiyesiyle Kraft’tan aldım, indirimdeydi. Hemen geldi, büyüklüğünü de beğendim.
Ummuhumeyra ben 200 ken aldım hemde indirimden 2 gün once hala içim yanıyo 120 oldu diye😅 ama bende cok begendim
deletedmom259 bebek daha doğmadı ama kullandım 🙂
deletedmom259 ben de babyhope marka aldım bugün 150 liraya düşmüş siyah tek renk güzele benziyor geniş bata kullanışlı gibi
deletedmom259 instagram bebekbakimcantasi
Tugbaztrk aaa tüh nasip diyelim ama çok harika değil mi bayıldım ben 😉😋🌼
deletedmom259 e bebekteki
deletedmom259 e bebekteki baby Mom çantası indirimde 37 tl ve gayet kullanışlı kaliteli . Bende grisini aldım. Pahalı olanlarla birebir aynı bence gerek yok.indirimden faydalanın derim eğer sade bişey istiyorsanız☺️