deletedmom259 e bebekten kamuflaj sırt çantası aldım 200 liraydı 100e düşmüş markası baby mom biraz büyük ölçülü olanını aldım 120 ye geldi çok beğendim içine ben bile sığarım lütfen bak dediğim çantaya çok hoş hem altın sarılı hemde pembe renk detaylı olanları var çok memnun kaldım ben 😋😘

deletedmom259 bu e bebekteki baby mom gökkuşağı çantaları da çok hoş fiyatda çok uygun ben aldım içi geniş baya kullanışlı duruyor çok çok iyi bence bakın isterseniz

deletedmom259 baby mom e bebek markası olan 37liraya çantalar var cok hoş ben lacivertini bulabildim ama çok geniş ve kullanışlı geldi bana.

deletedmom259 Geçen gün forumdan bir arkadaşın tavsiyesiyle Kraft’tan aldım, indirimdeydi. Hemen geldi, büyüklüğünü de beğendim.

deletedmom259 ben de babyhope marka aldım bugün 150 liraya düşmüş siyah tek renk güzele benziyor geniş bata kullanışlı gibi

deletedmom259 e bebekteki

deletedmom259 e bebekteki baby Mom çantası indirimde 37 tl ve gayet kullanışlı kaliteli . Bende grisini aldım. Pahalı olanlarla birebir aynı bence gerek yok.indirimden faydalanın derim eğer sade bişey istiyorsanız☺️