deletedmom259 bu e bebekteki baby mom gökkuşağı çantaları da çok hoş fiyatda çok uygun ben aldım içi geniş baya kullanışlı duruyor çok çok iyi bence bakın isterseniz

deletedmom259 baby mom e bebek markası olan 37liraya çantalar var cok hoş ben lacivertini bulabildim ama çok geniş ve kullanışlı geldi bana.

deletedmom259 Geçen gün forumdan bir arkadaşın tavsiyesiyle Kraft’tan aldım, indirimdeydi. Hemen geldi, büyüklüğünü de beğendim.

deletedmom259 ben de babyhope marka aldım bugün 150 liraya düşmüş siyah tek renk güzele benziyor geniş bata kullanışlı gibi

deletedmom259 e bebekteki

deletedmom259 e bebekteki baby Mom çantası indirimde 37 tl ve gayet kullanışlı kaliteli . Bende grisini aldım. Pahalı olanlarla birebir aynı bence gerek yok.indirimden faydalanın derim eğer sade bişey istiyorsanız☺️

deletedmom259 Ben hepsiburadadan yoykonun cantasini aldim icinde termal cantasi alt degistirme ortusu ve bir tane daha cantasi var cok hosuma gitti yorumlari da genel olarak guzeldi. Tabi henuz kullanmaya baslamadik ins yakin zamanda baslariz kullanmaya😊

Trendyoldan smartbag marka aldım çok kaliteli kumaşı falan çok beğendim

Ben decatlondan normal büyük bir sırt çantası aldım Bebek bakım çantaları çok hoşuma gitmedi ayrıca eşim ben bunları takmam dediği için her zaman kullanılır diye spor bi çanta aldım 😊

Bende bu sayfadan aldım inanılmaz kaliteli çok begendim son gönderiden 9 uncu benim sipariş verdim ön cebi gri ve yıldızlı olan iki renk çanta 140 tl ve fiyatına göre harika bi çanta